Anca Lungu în pregătiri pentru Prinţesa Linguriţă

Anca Lungu în pregătiri pentru Prinţesa Linguriţă

 Anca LunguCut

Jurată la «Junior Chef», pe Antena 1, prezentatoare a Observatorului de la ora 19 în weekend şi mare meşteră în bucătărie, Prinţesa Polonic aşteaptă venirea pe lume a… Prinţesei Linguriţă!

Acasă, la Suceava

Am foarte mulţi prieteni acolo şi nu reuşesc să-mi petrec suficient timp cu ei, însă ţinem legătura tot timpul şi ne împărtăşim momentele importante din vieţile noastre.

Cum îţi folosesc acum studiile de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene?

În meseria de jurnalist orice cunoştinţe, din orice domeniu, sunt extrem de preţioase. Un jurnalist bun e ca o mică enciclopedie care trebuie să-şi actualizeze informaţiile zilnic. Studiile pe care le-am făcut în perioada facultăţii mă ajută acum, de exemplu, să înţeleg mult mai bine cum funcţionează instituţiile europene.

Preferi bucătăria tradiţională sau ceva exotic?

Prefer echilibrul. Respect bucătăria tradițională şi o îndrăgesc pentrucă îmi amintește de cele mai frumoase perioade din viaţa mea, copilăria şi adolescenţa petrecute în Bucovina, dar sunt deschisă şi către tot ce e nou, mai puţin obişnuit, exotic.

 Cine te-a învăţat să găteşti?

De inspirat m-au inspirat mama şi buni-cile mele, de învăţat pot spune că am învăţat de una singură. Am fost propriul meu profesor în bucătărie, ghidându-mă după cele mai bune enciclopedii gastro-nomice. Dar n-am terminat. Încă învăţ.

Alt hobby sau altă pasiune în afară de bucătărie?

Îmi place foarte mult să pictez şi fac asta ori de câte ori am ocazia.

 Alteţa Sa Prinţesa Linguriţă

Îmi doresc să fie sănătoasă şi frumoasă din toate punctele de vedere, pentru că un om frumos, în adevăratul sens al cuvântului, este şi un om fericit. Se va numi Natalia Adriana şi abia aşteptăm să o întâmpinăm pe lume.

O naştere naturală

Îmi doresc să nasc natural şi mă pregătesc intens pentru asta. Naşterea e o experienţă unică şi mi-ar plăcea să o trăiesc aşa cum au făcut-o şi mama şi bunicile mele.

Vacanţa preferată

Grecia e ţara care ne-a cucerit definitiv şi pe mine şi pe soţul meu (Ștefan Lun-gu – n.r.), aşa că prima noastră vacanţă împreună cu micuţa Natalia plănuim să o facem tot pe o insulă elenă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete