Anca Lungu a aflat sexul celui de-al doilea copil! Fosta prezentatoare TV se pregătește să nască în curând

Anca Lungu a renunțat la cariera din televiziune pentru a trăi o altă viață alături de familia ei la Nisa. Fosta prezentatoare de la Antena 1 este însărcinată cu cel de-al doilea copil și se pregătește să nască în curând, în Franța.

De câteva luni, ea locuiește acolo cu noul ei iubit, grecul Harry Arampatzis şi fiica pe care o are din mariajul cu fostul soţ Ştefan Lungu. O lungă perioadă de timp, Anca Lungu nu a spus nimic despre faptul că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Abia în cea de-a șasea lună de sarcină și înainte de a pleca de la Antena 1, prezentatoarea a dat marea veste.

Anca Lungu a aflat sexul celui de-al doilea copil

Anca Lungu va avea un băiețel cu noul său iubit, Harry Arampatzis, un potent om de afaceri din industria cosmeticelor, conform click.ro. Și fiica fostei prezentatoare, Natalia, s-a bucurat când a aflat că va avea un frățior.

Nu mai este mult până ce Anca Lungu va naște cel de-al doilea copil al său, așa că ea s-a pregătit din timp și a ales deja moașa care o va ajuta să nască. Este vorba despre o doamnă amabilă pe nume Delphine.

„O alesesem dintr-o lungă listă cu moașe pe care medicul de aici mi-a dat-o la prima întâlnire. Zâmbetul ei larg și fermitatea cu care mi-a strâns mâna au fost primele semne că făcusem alegerea corectă. Delphine m-a invitat în cabinetul ei și am petrecut împreună mai bine de o oră și jumătate, timp în care mi-a explicat cum decurge o naștere în Franța pas cu pas, care sunt protocoalele maternității în care voi naște, mi-a spus care e momentul în care trebuie să-mi iau bagajul și să plec la spital și am încheiat cu exerciții de respirație', povestea Anca Lungu după prima ei întâlnire cu moaşa care o va ajuta să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil.

În Franța, nașterea este, de obicei, asistată de o moașă. Doctorul ginecolog se implică doar dacă sarcina este expusă anumitor riscuri. Cât despre medicamente, sunt preferate cele homeopate, pentru a nu dăuna fătului.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anca Lungu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Lungu a plecat definitiv România! Fotografia publicată de prezentatoare a stârnit sute de reacții: „Bilet cu o singură destinaţie. O nouă viaţă'

Anca Lungu, dezvăluiri despre secretele sale de frumusețe: „Folosesc o cremă personalizată, nu e cumpărată de pe rafturile magazinelor'

Anca Lungu a vorbit prima dată despre divorțul de soțul ei: „Sunt luni bune de când merg la psiholog'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete