Anca Dumitra: „Sunt destul de serioasă și profesional, și personal”

Joacă în Las Fierbinți de 11 ani și încă nu s-a săturat. Fermecătoarea Anca Dumitra a povestit despre visul pe care l-a avut, din copilărie, de-a deveni actriță.

Anca Dumitra a fost invitata lui Andi Moisescu în podcastul pe care acesta îl găzduiește pe YouTube. Timp de o oră și jumătate, aceasta a povestit despre drumul ei spre actorie, pe care a știut că-l va urma încă din copilărie. Extrem de serioasă și perfecționistă, Anca recunoaște că lucrează la capitolul relaxare, din acest punct de vedere.

„Sunt destul de serioasă și profesional, și personal', a recunoscut aceasta. Însă și foarte ambițioasă. „Spuneam de mică faptul că vreau să mă fac actriță, dar nu știu să dezvălui mai mult decât că asta îmi doream'. Cu doi părinți ambițioși, cu personalități extrem de puternice, Anca are aceleași calități, însă recunoaște că e și mai sensibilă față de părinții ei. „Sunt mult mai sensibilă, nu-mi place că am empatia asta dusă la extrem. Dar determinarea o am pentru că îmi place ce fac și sunt o perfecționistă', a recunoscut aceasta.

Geanina din „Las Fierbinți'

În ceea ce privește rolul din Las Fierbinți care i-a adus notorietatea, Anca a povestit pe ce a mizat la casting, astfel încât să fie câștigătoare:

„În anul trei a venit castingul cu Fiebinți-ul. Repetam Romeo și Julieta, un spectacol care n-a mai ieșit. A venit directorul de casting și știam că trebuie să fie un film de televiziune, și că trebuie să dau o probă pentru fata primarului, frumușică, dar prostuță, pe care o cheamă Geanina. Mie mi s-a părut interesant pentru că atunci când mergeam la țară, era o fată care venea și ea la bunici, pe care o chema Geanina, frumușică. I se spunea fata polițistului. Știu că era dezinvoltă și că mesteca gumă. La casting, erau o mulțime de gagici și voiam să intru ultima pentru că aveam emoții. Mi-am pus guma în gură, am luat și o floare și mestecam așa… am pretins că sunt foarte dezinvoltă și întâmplarea face că am și luat. Și ce credeam eu că e un film de televiziune, se dovedește a fi… ceea ce este. Eu credeam că se filmează o dată și aia e. La fiecare final de sezon, pentru că nu știam dacă mai continuăm, eu plângeam de fiecare dată.'

Anca DumitraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Vlad Gherman iubește din nou?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete