Anamaria Prodan vrea să candideze anul următor: „Nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcția supremă în stat, nici la Primăria Generală a Capitalei”

Anamaria Prodan, după succesul ca impresar, s-a implicat în politică. De un an de zile, ea face parte din partidul Alianța pentru Patrie, fondat de Codrin Ștefănescu, bunul ei prieten, și Liviu Dragnea. Acum, într-un interviu pentru playtech.ro, ea a anunțat că va candida anul următor, la alegeri.

„Sunt în politica românească de aproape un an, dar mi-am format deja o părere. Aș zice că în politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului. Trebuie să fii mult mai atent! Mă adaptez însă din mers', a declarat Anamaria Prodan.

„Am o promisiune de făcut românilor. Indiferent de poziția pentru care voi candida, nu voi minți niciodată. Nu pot să fac asta! Prin natura mea! Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii!', a mai spus ea.

Anamaria Prodan face parte din partidul Alianța pentru PatrieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În același interviu, Anamaria Prodan a spus că anul următor ea ar fi dispusă să candideze pentru orice funcție, chiar ca președinte, primar al Bucureștiului sau ca europarlamentar. „Dacă partidul îmi va cere, nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcția supremă în stat, nici la europarlamentare sau pentru alegerile parlamentare.

Pe de altă parte, nu mi-e frică să candidez nici la Primăria Generală a Capitalei. Am toată simpatia pentru Gabriela Firea, ba chiar mi-e foarte dragă. Dar eventuala sa întoarcere în fotoliul de primar ar fi asemenea unei ciorbe pe care o reîncălzești. Eu nu cred în succesul unei asemenea formule! De ce să te întorci acolo unde ai mai fost cândva și unde nu ai reușit chiar tot ce ți-ai propui? După părerea mea, și la Primărie va fi nevoie de un nume nou, proaspăt!', a mai declarat Anamaria Prodan.

În toamna lui 2022 s-a aflat că Anamaria Prodan a intrat în politică, în partidul Alianța pentru Patrie. Spunea că luptă pentru drepturile femeilor.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate', a transmis atunci vedeta pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete