Anamaria Prodan va fi nașa Adrianei Bahmuțeanu. Ce cadou de nuntă i-a făcut impresara: „Ne-a și oferit luna de miere”

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nunta cu George și a anunțat că Anamaria Prodan îi va fi nașă. Fosta prezentatoare TV nu a stabilit încă data evenimentului.

Carmen Harra a fost cea care a făcut ca relația dintre Adriana Bahmuțeanu și George să fie posibilă. Vedeta a povestit că anul viitor se va căsători cu partenerul său, iar nașa va fi chiar Anamaria Prodan. Impresara le-a spus deja care va fi cadoul de nuntă, mai exact luna de miere în Dubai.

„În primul rând, o să fie doamna Carmen Harra. Nașii vor fi familia Ghilă, care au fost la cununia noastră la biserică, prietenii noștri, și Anamaria Prodan, care deja ne-a și oferit luna de miere la Dubai', a mărturisit el.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană nu a stabilit data nunții, însă știe că evenimentul va avea loc anul viitor. Adriana Bahmuțeanu încă nu a găsit un local pentru gustul ei. „Ne căutăm local să ne organizăm nunta, am fost și urmează să mai mergem să vedem câteva locuri, să vedem ce alegem. N-am stabilit data, pentru că nu am avut timp, a venit criza aceasta financiară, problema facturilor, ne-am blocat un pic. Nu ne grăbim, oricum va fi după Anul Nou', a spus Adriana.

adriana-bahmuteanu-si-logodnicul-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta își dorește să devină din nou mamă și a mers la medic pentru a își face toate analizele. Adriana Bahmuțeanu a primit vești bune din partea doctorilor. „Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum', a spus logodnicul Adrianei, într-un interviu pentru „Xtra Night Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete