Anamaria Prodan, prima reacție după pictorialul lui Laurențiu Reghecampf cu femeia care îl va face tată pentru a treia oară: „Nu mai face parte din această familie …”

Cel mai mediatizat divorț al anului 2021 este cel al lui Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Recent, a avut loc o discuție în direct între cei doi, iar subiectul principal a fost Bebeto, fiul cel mic al Anamariei Prodan.

În cursul zilei de joi, 9 decembrie, Anamaria Prodan a fost invitată la Realitatea Plus, postul de televiziune la care este, de altfel, și acționară. Impresara a vorbit despre planurile sale profesionale de viitor, dar și despre situația actuală din viața personală. Aceasta a mărturisit faptul că relația lui Laurențiu Reghecampf i-a distrus mariajul.

Laurențiu Reghecampf a urmărit emisiunea și a intervenit printr-un mesaj text către moderator, Laurențiu Botin.

„Nu aveți voie să folosiți numele meu, aveți notificare la CNA! Nu este în regulă să vorbiți despre niște minori, nu mai vorbiți despre copiii mei', a fost mesajul primit de la antrenor, iar în urma acestuia a fost invitat să se alăture discuției.

De asemenea, în același timp și Anamaria Prodan a primit un mesaj de la tatăl copilului ei.

„Ai înfățișare de divorț pe 7 februarie 2022', a anunțat-o antrenorul pe cea pe care o numea încă soția lui.

La scurt timp, cei doi au avut un schimb de replici, Laurențiu Reghecampf acceptând intervenția pe post, în direct, scrie libertatea.ro.

„N-aș vrea să vorbesc cu tine, aș vrea să vorbesc cu Laurențiu (n.r – moderatorul emisiunii). V-am trimis o simplă notificare, pe care am trimis-o tuturor, să nu se discute despre viața mea privată. Dacă vreți să țineți cont sau nu, e treaba voastră', a declarat antrenorul.

„Eşti persoană publică, domnule Reghecampf…', i-a dat imediat replica Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf: „Nu am interzis nimănui să îmi pronunţe numele. Sunt pe aproape toate posturile de sport. A doua problemă pe care aţi discutat-o. Copilul meu… Cine mă cunoaşte, niciodată nu am vorbit public despre problemele private. Nu i-aş face Anamariei niciodată aşa ceva. Toată viaţa mea o să îi port respect Anamariei Prodan'.

Anamaria Prodan: „Dacă aveai respect, niciodată nu ai fi apărut în pictorial cu amanta. Trebuia să faci pictorialul cu copilul tău. Nu să dai notificări tuturor. Am primit şi eu, ca patron de presă.

Laurențiu Reghecampf: „V-am respectat dorinţa de a intra. Nu cred că sunteţi în măsură să îmi adresaţi întrebări (n.r. – lui Laurenţiu Botin). Ştiu că este colega dumneavoastră şi încercaţi să o ajutaţi. Am trimis o notificare să nu discutaţi despre viaţa mea privată. Nu sunteţi în măsură să mă luaţi la întrebări. Vorbiţi despre un copil minor'.

Evident, dialogul nu a fost tocmai pe placul Anamariei Prodan și aceasta a declarat în direct cât de afectat este Laurențiu Reghecampf Jr. din cauza scandalului stârnit de infidelitatea tatălui său, dar a spus și câteva cuvinte despre cea care pare a fi mărul discordiei dintre cei doi.

„Eu am vorbit despre un copil minor. Mâine o să te pomeneşti dat în judecată. Laurenţiu Reghecampf, eu sunt patronul acestui post şi am vorbit despre drama prin care tu şi amanta ta îmi faceţi copilul să treacă. Tu, la 46 de ani, este firesc să ai alături o domnişoară de 29 de ani, atât de drăguţă.

Crede-mă, ca o mamă rănită, pot să spun doar, să îţi fie ruşine pentru tot ceea ce ai făcut cu viaţa ta în ultimii 3 ani, să îţi fie ruşine pentru ceea ce ai făcut copiilor tăi şi din prima căsnicie şi din a doua. Războiul pe care îl ai, îl ai cu amanta ta. Toate aceste probleme pe care eşti pus să le faci, nu faci decât să îţi «câştigi» ura copiilor tăi cu acest pictorial', a declarat impresara.

Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit faptul că Laurențiu Reghecampf s-a folosit de banii familiei și i-a transferat în contul amantei.

„Domnişoara de 29 de ani ne terorizează cu mii de mesaje pe noi toţi de cea mai joasă speţă şi care beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viaţa şi pe care frumuşel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile noastre direct în conturile domnişoarei.

A venit momentul ca toate femeile şi bărbaţii din România să deschidă foarte bine ochii, că stai 18 ani sau cât am stat noi împreună şi să se pomenească că soţul, veriga slabă a familiei, este călcat în picioare de o anumită domnişoară.

Cumva, soţul foarte supărat, face ca prin minune să apară public poze cu Anamaria Prodan. Noi te-am numit matriţa bărbatului perfect. Azi apare în acest pictorial, foarte frumos, uitând că a fost Moş Nicolae, aruncând cu o sumă mică de bani copilului tău prin şofer, prin faptul că îţi aduce COVID acasă şi nu poţi să îl vezi.

Eu cred că ăsta este momentul zero când trebuie să se termine această mizerie. Eu încerc să salvez demnitatea familiei. Copiii mei au primit o lecţie de viaţă cruntă din partea tatălui lor. El nu mai face parte din această familie, începând de acum', a mai spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete