Laurențiu Reghecampf și iubita Corina, primele imagini împreună. Antrenorul și-a asumat relația: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit”

După săptămâni întregi de speculații, Laurențiu Reghecampf a apărut lângă noua lui iubită, lângă Corina. Antrenorul și-a asumat relația înainte să divorțeze de Anamaria Prodan.

Pentru Fanatik, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au făcut un pictorial de sărbători. Cei doi au vorbit pentru prima dată despre relația pe care o au, iar antrenorul face declarații surprinzătoare. Ședința foto s-a desfășurat la un atelier de haine din București, acolo unde și Anamaria Prodan a făcut mai multe ședințe foto.

Corina Caciuc și antrenorul au schimbat mai multe ținute pentru ședința foto, iar tot timpul au fost cu zâmbetul pe buze.

laurentiu-reghecampf-si-amanta-corina-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi au vorbit pentru prima dată despre relația lor. „Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense', spune Corina Caciuc pentru Fanatik.

Dacă până acum a evitat să vorbească despre actuala lui relație, antrenorul face declarații neașteptate. „Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia', declară Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc, declarații despre relația cu Laurențiu Reghecampf

În urmă cu câteva săptămâni, Corina Caciuc a făcut lumină și a recunoscut că formează un cuplu cu Laurențiu Reghecampf și că este însărcinată, că vor avea un copil împreună. „Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să o trec cu bine. Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată‘, a mărturisit pentru cancan.ro Corina, care își dorește să ducă o viață discretă.

Foto: Fanatik

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete