Anamaria Prodan, poze în costum de baie ce le-a dat frâu liber imaginației fanilor ei

Anamaria Prodan-Reghecampf este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Mai mult decât atât, împreună cu Laurențiu Reghecampf formează o familie frumoasă și puternic închegată.

Dincolo de aceste aspecte, afacerista este o împătimită a lucrurilor de calitate, a bijuteriilor de lux și a ținutelor extravagante. De asemenea, deși are un program aglomerat, Anamaria Prodan acordă foarte mare atenție și aspectului său fizic. Merge frecvent la sala de sport pentru a-și lucra trupul și se asigură că fiecare apariție a sa este impecabilă.

Frumoasa soție a lui Laurențiu Reghecampf este foarte activă în mediul online și postează des imagini alături de familia sa și din vacanțe. Cele mai recente fotografii i-a surprins pe urmăritorii săi.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta, în vârstă de 48 de ani, purta un costum de baie ce lăsa să se vadă trupul său tonifiat și foarte bine lucrat: abdomen plat, picioare subțiri și bust generos. Fotografia postată într-o locație de lux din Arabia Saudită a strâns numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților.

„Wow …Ana , te-am văzut împreună cu soțul tău mai devreme pe plaja Burj al Arab, arăți extraordinar de bine, mult mai bine în realitate aș putea spune. Sunteți o pereche minunată și aveți o familie de excepție❤️', i-a comentat o admiratoare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete