„Fiecare dintre noi e fericit în acest moment!”. Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghecampf înainte să se vadă la un nou proces

Pe 22 martie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să se vadă la un nou proces, unul pe care antrenorul l-a intentat împotriva impresarei, pentru ca aceasta să îi respecte viața privată.

Vedeta nu știe când urmează să se vadă cu fostul soț, ea își dorește doar ca antrenorul să se implice în viața copilului său, a lui Laurențiu jr. Anamaria Prodan nu mai vrea scandaluri sau neînțelegeri.

„Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă, care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu Reghecampf de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe. E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Nu mai are rost răutatea! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ', a spus Anamaria Prodan., conform click.ro.

bebeto-laurentiu-reghecampf-anamaria-prodanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anamaria Prodan îl cheamă acasă pe Laurențiu Reghecampf

Divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor mult timp, iar acum impresara vrea să facă pace cu antrenorul. Reghe a părăsit-o pe vedetă pentru o femeie mult mai tânără, care l-a făcut și tată pentru a treia oară.

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a declarat că s-a săturat de certuri și că își dorește liniște pentru ea și copiii săi. Impresara este de părere că a fost o greșeală ceea ce fostul ei soț a făcut, însă a fost alegerea lui să se îndepărteze de familie.

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?!

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete