Adriana Trandafir, momente de disperare din cauza fiicei sale, Maria Speranța

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au trecut prin momente grele până în acest punct al competiției Asia Express. Însă, de departe, cel mai greu a fost atunci când Maria Speranța a acuzat probleme de sănătate și nu a putut intra în cursă de la început.

Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt una dintre echipele-surpriză ale acestei competiții. Ambițioase, energice și creative, cele două au făcut față cu brio provocărilor de până acum. Însă căldura din Turcia, greu de suportat în  zilele în care au avut loc filmările, le-a cauzat probleme concurenților. Dintre aceștia, prima afectată a fost Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

„E normal să fiu disperată'

Anunțul a fost făcut de Irina Fodor, chiar înaintea începerii următoarei curse.

„Maria Speranța nu se simte foarte bine acum, doctorul îi face o perfuzie, are tensiunea foarte mică și din cauza asta Adriana va trebui să facă primele misiuni singură. Sperăm ca între timp Maria Speranța se va pune pe picioare. Sunt convinsă că-și va reveni, într-o jumătate de oră veți avea echipa completă, Adriana', i-a transmis prezentatoarea TV.

„Am fost puțin neliniștită, apoi agitată, e normal să fiu disperată și e normal să fiu așa, mai ales că trebuia să fim nominalizate la plecările în misiune', a spus actrița.

Aceasta a reușit să se descurce la probe. Partea tehnică i-a pus mai multe probleme, cea legată de comunicarea rezultatelor pe telefon. Cu ajutorul localnicilor însă, actrița s-a descurcat.

Și Zarug, un alt competitor din Asia Express a mărturisit că s-a simțit rău, de vină fiind tot căldura.

„Începuseră să-mi țiuie urechile, să amețesc, să simt că nu pot respira (…) Fapt pentru care am început să țip că vreau un doctor și am pus mâna pe telefonul de urgență și am sunat. Deci am o urgență, vreau doctor! A venit și doctorul care mi-a luat din nou tensiune, unde scăzuse de la 18 la 15. (…) Mi-a dat o pastilă de inimă, mi-a mai băgat nu știu ce săruri, m-a pus pe scaun în mașină la răcoare', a spus acesta.

Citește și: Kate Middleton a purtat o rochie pe care și-o permite oricine

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete