Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ajungi doar o simplă tinichea”

Anamaria Prodan scoate în continuare artileria grea și continuă să-l atace pe Laurențiu Reghecampf, mai ales în mediul online. Dacă până acum, aceasta îl apăra și avea doar cuvinte de laudă la adresa lui, numindu-l constant „Soarele meu', recent impresara a făcut câteva declarații prin care îl atacă extrem de dur.

Anamaria Prodan a încercat pe cât de mult posibil să păstreze o discreție în ceea ce privește divorțul ei de Laurențiu Reghecampf, însă trădarea acestuia și imaginile apărute în presa cu cea care îl va face tată pentru a treia oară este impardonabilă, răbufnind dur pe rețelele de socializare.

Recent, aceasta a postat o fotografie în care apăreau echipele pe care Reghe le-a antrenat însoțită de un mesaj în care susține că antrenorul își va pierde din ce în mai mai mult aprecierea și succesul profesional mai ales în urma relației pe care o are cu noua sa iubită, Corina Caciuc.

„Când gurile de aur de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea, care mai sclipește probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia Prodan prin copiii de vis, demnitate, credință și forță s-a stins pentru mărețul limbă de aur.

Astăzi, înaltul limbă de aur se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit. I-a rămas cică gura de aur pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt', a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei postate pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan are parte de susținerea multor prieteni în această perioadă dificilă. Unul dintre cei care i-au fost extrem de aproape a fost chiar Cătălin Botezatu. Aceștia chiar au stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare când au postat un videoclip în care o ironizau pe Corina Caciuc. Cei doi s-au legat de videoclipul controversat publicat de Kamara. Acesta o ruga pe actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf să se lase de fumat, să-și continue școala, să aibă grijă de sănătatea ei și să reia legăturile cu familia sa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete