Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ajungi doar o simplă tinichea”

Anamaria Prodan scoate în continuare artileria grea și continuă să-l atace pe Laurențiu Reghecampf, mai ales în mediul online. Dacă până acum, aceasta îl apăra și avea doar cuvinte de laudă la adresa lui, numindu-l constant „Soarele meu', recent impresara a făcut câteva declarații prin care îl atacă extrem de dur.

Anamaria Prodan a încercat pe cât de mult posibil să păstreze o discreție în ceea ce privește divorțul ei de Laurențiu Reghecampf, însă trădarea acestuia și imaginile apărute în presa cu cea care îl va face tată pentru a treia oară este impardonabilă, răbufnind dur pe rețelele de socializare.

Recent, aceasta a postat o fotografie în care apăreau echipele pe care Reghe le-a antrenat însoțită de un mesaj în care susține că antrenorul își va pierde din ce în mai mai mult aprecierea și succesul profesional mai ales în urma relației pe care o are cu noua sa iubită, Corina Caciuc.

„Când gurile de aur de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea, care mai sclipește probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia Prodan prin copiii de vis, demnitate, credință și forță s-a stins pentru mărețul limbă de aur.

Astăzi, înaltul limbă de aur se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit. I-a rămas cică gura de aur pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt', a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei postate pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan are parte de susținerea multor prieteni în această perioadă dificilă. Unul dintre cei care i-au fost extrem de aproape a fost chiar Cătălin Botezatu. Aceștia chiar au stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare când au postat un videoclip în care o ironizau pe Corina Caciuc. Cei doi s-au legat de videoclipul controversat publicat de Kamara. Acesta o ruga pe actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf să se lase de fumat, să-și continue școala, să aibă grijă de sănătatea ei și să reia legăturile cu familia sa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete