Anamaria Prodan, declarații neașteptate după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. „Vom muri împreună”

Anamaria Prodan, declarații neașteptate după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. „Vom muri împreună”

Anamaria Prodan a făcut noi declarații după ce în urmă cu câteva zile Laurențiu Reghecampf, soțul ei, a anunțat că divorțează. Impresara neagă spusele acestuia și precizează că totul a fost spus la insistențele presei. În plus, ea a dezvăluit și ce conversație recentă au avut.

Vedeta a declarat că a vorbit recent cu Laurențiu Reghecampf despre divorț, iar acesta i-a cerut soției sale să nu mai facă nicio declarație pe marginea acestui subiect. Ea susține că nu se vor separa, că rămân în continuare soț și soție.

„Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. 

Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face', a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro. 

Încă o dată, Anamaria Prodan și-a lăudat soțul și a afirmat că ei doi vor muri împreună.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie', a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul

Toate aceste declarații vin după ce joi, 17 iunie, Laurențiu Reghecampf a declarat că divorțează de Anamaria Prodan, dar că își dorește să păstreze discreția pentru familia lor, pentru copii. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc', declara el.

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au devenit un cuplu în anul 2008, după ce amândoi au divorțat de foștii parteneri de viață. Anamaria Prodan are două fiice, Rebecca și Sarah, din mariajul cu primul ei soț. Cu actualul soț, vedeta are un fiu, iar Laurențiu Reghecampf are, la rândul lui, un copil dintr-o căsnicie anterioară, pe Luca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete