Anamaria Prodan a fost crescută de bunica ei până la 7 ani. Ce i-a reproșat Ionelei Prodan: „Nu știu dacă mamei i-a fost greu fără mine”

Anamaria Prodan e fiica regretatei artiste de muzică populară, Ionela Prodan. Invitată recent în emisiunea În Oglindă, de la Kanal D, vedeta a vorbit despre copilăria sa și despre dorul imens pe care l-a simțit în toți anii în care nu a avut-o pe mama sa alături.

Anamaria Prodan a fost crescută de bunică, în Dăbuleni, până la vârsta de șapte ani. „De la două săptămâni am plecat din București. M-am născut în București, dar m-a luat bunica și a decis să mă crească ea. A zis că părinții mei sunt tineri și nu știu ei să mă crească. Iar mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp. Mama s-a enervat.

Au venit la Dăbuleni, au stat cu mine o vreme, apoi la două luni iar m-au luat la București. Apoi s-a supărat bunica și iar m-a dus la Dăbuleni. De la 6 luni, am rămas la Dăbuleni', a povestit Anamaria Prodan, pentru Kanal D, conform kudika.ro.

Anamaria Prodan, Ionela Prodan și Anca, sora vedetei

Când era mică, Anamaria Prodan își vedea mama o dată la două săptămâni. Ionela Prodan avea foarte multe turnee atât în țară, cât și în străinătate. Acum, impresara i-a dat dreptate regretatei sale mame. Mai mult, vedeta a declarat că pentru mama sa nu existau sărbători, ea fiind întotdeauna plecată pentru a participa la diverse evenimente.

„Nu știu dacă mamei i-a fost greu fără mine la București pentru că eu am trăit viața mamei mele copie la indigo. Cred că i-a fost greu. Că și mie îmi este când plec de acasă, dar știu că mă duc să muncesc să le ofer copiilor totul. Mama era plecată non-stop, prin țară și străinătate. O vedeam o lună pe an. În rest era în turnee.

Sărbători nu existau pentru că ea cânta – avea concert de Revelion, de Crăciun, de Paște. Foarte ciudat să crești așa. În mintea mea de copil clar o puneam la zid, adolescentă fiind, i-am reproșat. A zâmbit și mi-a spus că atunci când am să mă maturizez, am să înțeleg. Pentru că în viață nu poți avea totul', a mai spus impresara, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete