Ioana Năstase s-a despărțit de Ilie Năstase și nici nu mai vorbește cu el: „Din partea mea, el a avut toată libertatea din lume”

Ioana Năstase și Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2019. De-a lungul relației rol, au trecut prin momente fericite și mai puțin ușoare, ei au fost și la un pas de divorț. Acum s-au despărțit iar, vedeta spune că ruptura lor e definitivă după ultimul scandal.

El a declarat că Ioana Simion a plecat de acasă fără știrea lui, iar în presă s-a zvonit că nu cu mâna goală, ci cu 2 milioane de euro. De câteva zile ei nu au mai vorbit, s-au despărțit. „Încă nu am apucat să discutăm, deoarece eu am preferat să plec un pic să mă liniștesc. Și nici nu vreau în perioada asta să-l văd, sincer! Vreau să mai treacă un pic timp. Cum pot să mă acuze pe mine că am luat eu 2.000.000 (n.r. euro) și am plecat de acasă?! De fapt, el era pornit pe mine cu mai mult timp în urmă. De ce să mint! Îl simțeam, îl vedeam. Nu știu de ce, pentru că el este un om schimbător.

Acum e ok, peste două ore… nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. De fapt, sunt foarte multe lucruri de spus, dar îmi place să-mi spăl lucrurile în familie', a mărturisit ea pentru Fanatik.

„Acum simt nevoia să stau liniștită, să fiu alături de familie. Ilie este ok! I-am spus întotdeauna și mă repet, Doamne Ferește, dacă i se întâmplă ceva, îi sunt alături, dar în această perioadă simt nevoia să stau departe. Nu pot să-l privesc în ochi. Adică nu pot', a mai precizat încă soția lui Ilie Năstase.

ioana-si-ilie-nastase-scandal-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nici vorba de înșelat. Nu am simțit niciodată acest lucru din partea lui, nici nu m-a interesat. Iar eu mi-am văzut de treaba mea. Nu poate să-mi reproșeze nimeni, nimic. Oamenii interpretează mereu. Împăcările nu au fost datorită faptului că mi-a oferit mie cadouri, sub nicio formă. Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou. Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm. A profitat un pic de bunătatea mea. Mă mai aștept și la altele. Nu pot să dau exemple, dar, dacă a făcut asta…', a dezvăluit Ioana Năstase.

Ea spune că relația ei cu Ilie Năstase a fost una deschisă, ea i-a acordat lui toată libertatea. „Din partea mea, el a avut toată libertatea din lume, ceea ce nu știu dacă în trecut, sau poate că a avut-o, nu știu! Nu vreau să vorbesc greșit, doamne ferește! Dar din partea mea a avut toată libertatea din lume. A plecat unde a vrut. A venit când a vrut. Fără controale, fără telefoane. Nu știu ce i-a lipsit! Eu discut, dar vorbesc singură, nu comunică. El nu este genul de om care să comunice. Dacă vrei să-l întrebi ceva și simte că nu e pe placul lui, se retrage. Pleacă imediat, nu stă la discuții. Și atunci nu poate trage doar unul, și după un timp se retrage. Dar, a reușit mereu să mă întoarcă din drum. Are experiența vieții și știe să te întoarcă', a declarat Ioana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete