Ce spune Amna despre relația cu Lucian de la Survivor România. ”Eram la piscină și râdeam”

Ce spune Amna despre relația cu Lucian de la Survivor România. ”Eram la piscină și râdeam”

Prima concurentă eliminată din sezonul al doilea al show-ului Survivor România a fost Amna. Cântăreața nu s-a adaptat deloc la condițiile și la cerințele concursului care se desfășoară în Republica Dominicană și, în plus, a acuzat și unele probleme de sănătate.

Pe numele ei adevărat Andreea Cristina Frunzăreanu, artista de 36 de ani a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show difuzată de Kanal D că se va opera ca urmare a problemelor de sănătate pricinuite de aventura de la Survivor, din cauza cărora a și fost pentru câteva zile internată în spital.

„Am avut palpitații, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos. Am luat și o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că o să rezist. Dar, nu am rezistat, am luat bacteria asta', a declarat fosta componentă a echipei Faimoșilor, citată de Click.

Amna a povestit și aventura sa pe insula dominicană și a spus că momentul în care a coborât din barcă a fost printre cele mai grele pentru ea.

„A fost super ciudat, eu m-am hotărât să plec cu patru zile înainte de Crăciun. Când am ajuns acolo, nu mă înțelegeam cu jungla. Aveam o păturică, o trăgeam peste față noaptea ca să nu cadă pe mine vreo șopârlă, o tarantulă, mai un șobolan. Două colege erau gata să se înece când am coborât din barcă.

De aceea nu am sărit. Nu vrei să mori acolo. E periculos. Apa era adâncă, noi săream de la 5-6 metri de pe barcă. Nu credeam că în două săptămâni mă voi întoarce alt om. Sunt mai puternică, mai sigură pe mine, deși mi-era frică de sport. S-au așezat niște lucuri în viața mea', a mai adăugat cântăreața la Teo Show.

Artista a amintit și despre conflictele din interiorul echipei sale, în special despre cel pe care l-a avut cu Zannidache.

„Zani îmi spunea în față că nu vrea ca eu să plec, să cedez. Asta îmi spunea mie, mie mi-a fost milă de el din cauza situației pe care a avut-o în viață. Indiferent de ce a spus despre mine și cât de urât a vorbit, eu cred ca a avut ceva personal cu mine', a spus Faimoasa.

Prezentă în emisiunea Teo Show alături de „războinicul' Lucian Barbu, ce-al doilea eliminat din Survivor România 2021, Amna a dezmințit zvonurile apărute în presă conform cărora ar avea o relație cu acesta.

„Suntem cu mult bun simț amândoi. Eram la piscină pe canapea și am auzit știrea că am fi stat în aceeași cameră cu Lucian. Râdeam cu colegii care erau acolo', a mai declarat Amna.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete