Amintiri prețioase

Amintiri prețioase

Poartă cu tine amintirea momentelor speciale prin noile bijuterii FREYWILLE:  Charms Princess Victoria

CE_PR_Charmsbracelet_Combo[51]
Să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce ne oferă viața este adesea nevoie de introspecție, acțiune și mai ales de recunoștință, abilitate prețioasă ce merită a fi conservată.

Promotor al acestei filozofii de a trăi, FREYWILLE a creat bijuterii cu email inspirate din bucuria de a trăi și dragostea pură pentru artă, ce venerează momentele prețioase ale vieții.

Cea mai nouă bijuterie, brăţara Charms Princess Victoria, este un adevărat talisman, o colecţie de amulete, fiecare reprezentând o amintire frumoasă, aliniate pe un lanţ întocmai ca un şirag de perle.

FREYWILLE a transformat această brăţară într-o piesă modernă şi elegantă, ce îmbină plăcerea de a colecţiona cu inspiraţia designului artistic.

Brăţară Princess Victoria cu Charm Bag din setul „Hope', Charm Flower din setul „Street Rivers' şi Charm Heart din setul „Spiral Of Life'

Preț: 5.660 lei

CE_Charmsbracelet_Combo[59]

Alege-ţi talismanele preferate din cele trei forme disponibile în diferite colecţii FREYWILLE: Heart, Flower şi Bag şi poartă-le împreună cu ceasul sau cerceii din aceeaşi colecţie!

Ceas Princess Victoria cu Charm Heart din setul „Heavenly Joy' şi Charm Bag din setul „Honfleur'

Preț: 8310 lei

CE_CHARMSWATCH_COMBO[66]

Cercei Charms Victorias Heart, setul Golden Kalinka

Preț: 3540 lei

PR_492VH1#101[52]

Dacă te-au cucerit, te invităm în Boutique-urile FREYWILLE din București pentru a descoperi bucuria incapsulată în designul artistic al bijuteriilor cu email. Colecţia Charms Princess Victoria este acum disponibilă şi online, pe shop.freywille.com .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda