Ami, apariție incendiară care i-a fascinat pe fani. Cum s-a pozat artista?

Ami, apariție incendiară care i-a fascinat pe fani. Cum s-a pozat artista?

Ami are una dintre cele mai bune voci de la noi din țară și a reușit de-a lungul timpului să cucerească publicul românesc nu doar datorită talentului său artistic, ci și frumuseții sale.

În ultimul sezon al emisiunii de la Antena 1, „Te cunosc de undeva', Ami a demonstrat că se poate adapta oricărei situații și poate interpreta orice stil muzical, motiv pentru care a ieșit și câștigătoarea competiției de transformări.

Frumoasa minionă pare o femeie timidă, însă ultimele fotografii postate pe contul său de Instagram contrazic acest lucru. Ea s-a dezbrăcat la propriu și a participat la o sesiune foto fiind în sânii goi și în blugi. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară mai ales că mesajul din dreptul imaginii era o întrebare care le-a stârnit acestora interesul.

„Dacă aș renunța la vulnerabilitățile mele, m-ai îmbrăca cu dragostea ta?'

„Ai un corp minunat 😍😍😍🔥🔥🔥', „Ești o operă de artă 🖌 la fel ca piese tale 🎵', „da, aș face-o', „Foarte sexi ești', sunt câteva dintre mesajele postate de fani.

Cu toate acestea, unii i-au spus că este talentată și cu o voce inconfundabilă, motiv pentru care nu este nevoie să apeleze la genul astă de apariții pentru a se remarca.

„După părerea mea, nu ai nevoie de acest artificiu, pentru că te-am auzit cântând și o faci fabulos…lasă-le pe cele care se vor cântărețe, dar nu le ajuta talentul, să încerce să se remarce în acest fel…'.

„Te cunosc de undeva' nu este singura emisiune la care a participat Ami. Ea s-a remarcat în primul sezon al emisiunii „X Factor', iar la un an după aceea și-a lansat primul single la doar 22 de ani. Ulterior, frumoasa cântăreață a urcat pe culmile succesului datorită hiturilor sale „Trumpet lights', „Deja Vu' și „3 lucruri', ultimele două fiind o colaborare răsunătoare cu Grasu XXL.

Visul ei din copilărie de a cânta pe scene mari s-a împlinit, însă Andreea Ioana Moldovan, pe numele său real, a muncit extrem de mult să ajungă unde este acum. Mentorul ei a fost Paula Seling, Ami făcând parte din grupul său de backing vocals.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete