Amber Heard, dezvăluiri despre momentul când Johnny Depp a lovit-o prima dată: „A fost atât de stupid”

Amber Heard a descris primul moment când a fost lovită de Johnny Depp în timp procesului pentru defăimare al fostului ei soț împotriva ei.

Miercuri, avocatul actriței Elaine Bredehoft i-a cerut acesteia să-și amintească prima dată când Depp a „lovit-o fizic'. Amber Heard, care a mărturisit că relația lor a fost „întotdeauna intensă' de la început, a spus că „nu va uita niciodată' momentul pentru că „i-a schimbat viața'.

Actrița, în vârstă de 36 de ani, a spus că ea și Depp aveau o „conversație normală' pe canapea la începutul relației lor, când ea l-a întrebat despre tatuajul de pe brațul lui, care era „greu de citit'. Când el i-a explicat, ea a râs, ceea ce l-a enervat pe Depp, a spus Heard.

„Am râs pentru că am crezut că glumește. Și m-a plesnit peste față. Am râs, pentru că nu știam ce altceva să fac. M-am gândit: Asta trebuie să fie o glumă. … Nu știam ce se întâmplă. M-am uitat la el, râzând încă, crezând că va începe și el să râdă să-mi spună că este o glumă. Dar nu a făcut-o”, a spus Amber Heard.

Ea a spus că a pălmuit-o din nou după ce a numit-o „cățea amuzantă'.

„Era clar că nu mai era o glumă. Eu, ca femeie, nu am fost niciodată lovită așa. Sunt adult și stăteam lângă bărbatul pe care îl iubeam și mi-a pălmuit fără niciun motiv. A fost atât de stupid. Mi-aș fi dorit atât de mult să fi spus că glumește. Nu am vrut să-l părăsesc', a adăugat Heard, care a spus că nu știa cum să reacționeze, scrie People.

Când ea nu a reacționat și nici nu a răspuns în afară de a continua să se uite la el, Heard a spus că Depp a mai plesnit-o „încă o dată, tare'. Actrița a mărturisit că și-a pierdut echilibrul și a căzut pe covor.

Plângând, Heard a spus în tribună în timp ce se uita la juriu: „Știam că este greșit. Și știam că trebuie să-l părăsesc. Și asta mi-a frânt inima… Aș vrea să pot sta aici și să spun că am stat în picioare, m-am ridicat și am ieșit din acea casă și am încheiat relația.'

Actrița a spus că Depp a început să plângă, în timp ce el a implorat-o din genunchi: „Nu voi mai face asta niciodată. Îmi pare atât de rău, iubito'.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a fost întrebat despre presupusul incident al tatuajului în timp ce se afla la tribună, spunând că momentul despre care vorbește fosta sa soție „nu s-a întâmplat' și a adăugat în mărturia sa: „Nu am lovit-o niciodată pe doamna Heard. N-am lovit niciodată o femeie în viața mea. Cu siguranță nu voi lovi o femeie dacă decide să-și bată joc de un tatuaj pe care îl am pe corpul meu… Acuzația asta nu a avut niciun sens pentru mine.”

Actorul seriei Pirații din Caraibe o dă în judecată pe Amber Heard pentru defăimare din cauza unui articol pe care l-a scris pentru The Washington Post în decembrie 2018 despre supraviețuirea violenței domestice, deși ea nu i-a menționat numele în articol. Procesul a fost intentat inițial în 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete