Amber Heard, cererea neașteptată a avocaților săi: „A procedat exclusiv pe o teorie”

Avocații lui Amber Heard încearcă să facă apel sau să anuleze verdictul de luna trecută în bătălia judiciară pentru defăimare dintre actriță și fostul ei soț, Johnny Depp.

Într-un dosar de 43 de pagini trimis vineri la un tribunal din Virginia, echipa actriței din Aquaman a susținut că verdictul nu a fost susținut de suficiente dovezi.

Într-una dintre afirmații, echipa lui Heard susține că a fost incorect ca Depp, în vârstă de 59 de ani, să susțină că și-a pierdut rolul în seria de filme Pirații din Caraibe din cauza unui articol de opinie din Washington Post, în care Heard a scris că a fost abuzată, dar nu a dat numele agresorului.

Echipa lui Amber Heard a susținut că Johnny Depp „a procedat doar pe baza unei teorii de defăimare prin implicare, renunțând la orice pretenție că declarațiile doamnei Heard erau de fapt false”.

De asemenea, echipa starului Aquaman a susținut că unul dintre jurații care au servit în timpul procesului nu a fost verificat corespunzător. Persoana chemată la tribunal avea data nașterii 1945, dar echipa lui Heard susține că persoana care a participat la proces era mult mai tânără.

Juratul, identificat în dosar ca fiind juratul 15, “s-a născut în mod clar mai târziu de 1945. Informațiile disponibile public demonstrează că pare să se fi născut în 1970”, se arată în moțiune, potrivit People.

Luna trecută, Depp a câștigat toate cele trei acuzații de defăimare în procesul său împotriva lui Heard, 36 de ani, ca răspuns la articolul de opinie din 2018 al acesteia despre faptul că a ieșit în față ca victimă a abuzului domestic.

Juriul i-a acordat lui Johnny Depp daune de 15 milioane de dolari, dar Heard va trebui să plătească doar 10,35 milioane de dolari din cauza unei legi din Virginia care limitează daunele punitive (judecătorul a redus suma).

În plus, Heard a primit despăgubiri de 2 milioane de dolari pentru cererile reconvenționale împotriva lui Depp. Avocatul actriței a declarat anterior că Heard va face în mod clar apel la verdictul împotriva ei.

Amber Heard a numit verdictul un „pas înapoi” pentru femei și a declarat pentru Savannah Guthrie de la Today că este “speriată” că acesta va însemna mai multă “reducere la tăcere” pentru victimele care doresc să iasă în față. Johnny Depp a susținut că nu a pus niciodată mâna pe Heard și a acuzat-o că i-a făcut rău fizic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete