Ambalajele biodegradabile, motiv să apreciați un preparat livrat

Știați că anul trecut a intrat în vigoare o reglementare europeană cu privire la limitarea utilizării plasticului în ceea ce privește ambalajele de unică folosință? Așadar măsura nu este una nouă pentru public. Remarcăm că mai toți cei care servesc și livrează mâncare au ambalaje din materiale diverse, mai puțin din plastic. Ei bine este de apreciat cine face asta și iată că acesta poate fi un reper pentru prestatorii de servicii de calitate. 

Ambalajele folosite în fast food – cât de mult contează 

Trăim pe fugă, mâncăm pe fugă! Cam așa se poate rezuma stilul de viață modern. Iar mâncarea to go a devenit atât de populară. Asta nu înseamnă că va fi oferită la întâmplare. Acele ambalaje biodegradabile folosite pot face diferența în modul în care un client va fi sau nu satisfăcut de experiența culinară. 

De câte ori nu ați pățit să se rupă tacâmul? Sau ambalajul să fie unul necorespunzător? Mâncarea să fie împrăștiată sau turtită în hârtie, pungă sau în caserolă? Astfel de situații denotă câtă lipsă de interes există în alegerea unor produse potrivite. Să nu uităm că dacă în restaurant clientul poate fi impresionat de locație, de ospitalitate și de cum îi este prezentată mâncarea, când preparatele îi sunt livrate șansele să cuceriți un client sunt mai puține. Se rezumă la cât de bun, de gustos și corect preparat este meniul, dar și cum îi este prezentat acesta. Adică, ambalajele cu care vine la pachet. 

Nu catalogați mâncarea după ambalaj

Cum nu faceți asta nici cu o carte, judecată după copertă sau doar după titlul său. Însă contează destul de mult. Pentru că gama de ambalaje fast food este cea care nu trebuie să influențeze gustul sau aroma, trebuie să mențină mâncarea fresh, caldă dacă este posibil. Ori când nu se întâmplă asta, începem să remarcăm diferențele. 

La fel de important este că acei prestatori de servicii care nu se supun regulilor de actualitate și nu folosesc ambalaje biodegradabile sfidează nu doar legea, ci și pe consumatori. Adică nu sunt interesați să ofere calitate, servicii îmbunătățite, să țină cont de mediul înconjurător. 

Ambalaje diverse, ușor și rapid de comandat de la Snick Ambalaje 

Pentru cei care se ocupă de aprovizionarea cu ambalaje pentru orice tip de locație – de la fast food la pizzerii, cafenele, gelaterii etc. – Snick Ambalaje vine cu oferte. Acestea cuprind selecții de ambalaje, de diverse culori, forme și dimensiuni. Sunt toate disponibile online, la un click distanță. Dacă nu sunteți convinși de ce ați putea alege, puteți cere sacoșa de mostre mai întâi de toate, livrată gratuit, pentru a testa ce este corespunzător de ales. 

Paletine, farfurii, platouri, caserole și multe altele sunt disponibile aici. Acestea pot fi realizate din trestie de zahăr, hârtie, lemn, carton și nu numai. Practic veți regăsi aici toate alternativele pentru ambalajele din plastic și polistiren, ce erau utilizate până nu demult. 

Iată cum încă o dată deducem că detaliile sunt cele care fac diferențele! 

Contact: 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial