Amalia Enache: “Îmi doresc ca fetița mea să facă o școală publică”

Amalia EnacheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedetele au tendința de a a-și proteja excesiv copiii, motiv pentru care aleg de cele mai multe ori școlile private. 

Activând în domenii care le oferă anumite posibilități materiale, vedetele își doresc ca cei mici să primească o educație aleasă, plătind sume de bani fabuloase pentru studiile acestora. Astfel, aleg instituțiile de învățământ private, acestea oferindu-le siguranța că cei mici vor fi supravegheați, iar cineva se va ocupa de ei în permanență. Cu toate acestea, există și persoane publice care nu își doresc să îi țină pe cei mici departe de lumea reală și care sunt de părere ca aceștia trebuie să intre în contact cu diferite medii.

Amalia Enache vrea ca fetița ei să meargă la o școală publică

Amalia Enache este mămica unei fetițe de nouă luni și chiar dacă poate părea puțin cam devreme, aceasta știe ce își dorește când vine vorba de educația micuței ei. Astfel, Amalia Enache își dorește ca Alma să crească înconjurată de copii, de diversitate, motiv pentru care aceasta va merge la o școală publică atunci când va fi momentul.

“Îmi doresc ca fetița mea să facă o școală publică. Sper să nu fie sistemul de învățământ atât de la pământ până în momentul în care Alma va trebui să meargă la școală. Mă gândesc încă de acum că Alma ar fi bine să facă o școală publică, nu îmi doresc să crească în niște medii d-astea închise, în care părinții toți vin cu mașinile lor frumoase și își lasă copiii acolo. Vreau să trăiească cu adevărat în ceea ce înseamnă diversitate în țara asta. Ea deja a văzut toate culorile de oameni și e foarte bună puritatea la vârsta asta. Ea reacționează absolut egal față de orice rasă și sper să fie așa și în continuare. Vreau să înțeleagă și ce e sărăcia, nu să trăiască într-o bulă a copiilor care au de toate”, a spus Amalia Enache, într-un interviu pentru Revista Avantaje.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Amalia Enache în rolul de mămică, deschide galeria foto de mai sus.

 

Foto: facebook

Citește și:

A slăbit natural, imediat după naștere! Cum s-a schimbat viața Amaliei Enache după ce a devenit mamă

Soția lui Emmanuel Macron și trucurile ei de frumusețe

Tătici celebri din România. Acești bărbați sunt topiți după copiii lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete