Am invatat sa fac afaceri in stilul japonez

Am invatat sa fac afaceri in stilul japonez

Daniela Inescu
In urma cu sase ani, nu imi trecea prin minte ca voi avea propria firma si cu atat mai putin ca aceasta se va dovedi un succes. Terminasem Facultatea de Drept la Brasov si ma pregateam pentru o cariera juridica. In ultimul an de facultate am mers la un seminar sustinut de un profesor japonez si, afland ca el descoperise calitatile vindecatoare ale unei ciuperci pe care a transformat-o intr-un supliment alimentar si ca intentiona sa infiinteze o firma in Bucuresti, am depus un CV, la fel ca toti colegii mei de an.

In decurs de un semestru, am fost chemata la mai mult de sapte interviuri, apoi a urmat un training de trei luni in Japonia, apoi unul de sase luni: soc cultural, stres, plansete si dorinta sa vin cat mai repede acasa. Culmea e ca nimeni de acolo nu se plangea de asta, li se parea normal sa aiba doar zece zile libere pe an, cinci primavara si cinci de Anul Nou.

Acolo am aflat totul despre efectele vindecatoare ale ciupercii Blazei Murill, careia medicii japonezi ii spun Kawariharatake sau „ciuperca zeilor“. Agaricus Blazei Murill, ciuperca minune, nu creste decat la peste 1.000 de metri altitudine in zona Piedade, langa Sao Paulo, in Brazilia, si este cultivata mai ales in ferme japoneze, in conditii speciale. Ea are un continut bogat de polizaharide, cu proprietatea de a limita evolutia cancerului in organismul uman, iar pulberea este utilizata in terapia tumorilor, a diabetului, osteoporozei si hipercolesterolemiei.

Daniela Inescu

Daniela Inescu i fetita ei, Ana, intr-o vizita in Japonia.

 

De altfel, testele facute la Facultatea de Medicina a Universitatii Tokyo au aratat ca rata involutiei cancerului este de 90% in cazul terapiei cu aceasta ciuperca. Am decis sa ma intorc aici, la Campina, mi-am luat inima in dinti si am inceput propria afacere, aducand si la noi suplimentul vindecator.

De efectele sale ma convinsesem singura: mama mea a scapat de problemele renale pe care le avea de-o viata, tensiunea arteriala a surorii mele s-a reglat, iar eu am reusit sa pierd in greutate dupa nastere, doar luand suplimentul acesta cu multa apa, inainte de mese. Am facut o investisie mica, dar banii au inceput sa vina imediat. Nu am avut angajati, asa ca faceam eu totul.

Cand am plecat la maternitate sa nasc, am mers cu telefonul de serviciu si facturierul dupa mine, iar apoi nu ma plimbam pur si simplu cu Ana cu caruciorul, ci verificam mailul de pe laptop si vorbeam la telefon cu clientii. Dar asa am reusit sa ne impunem pe piata si am aplicat in afacere seriozitatea si exactitatea pe care le-am invatat de la japonezi.

◆ Daca vrei sa afli mai mult intra pe www.ejtrading.eu.

Adrian Ciltan; foto: arhiva personala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera