Alina Vidican și copiii s-au mutat aproape de logodnicul ei

Alina Vidican și copiii s-au mutat aproape de logodnicul ei

Alina Vidican trăiește o viață liniștită la Miami alături de copiii pe care îi are cu Cristi Borcea. De curând, aceasta împreună cu logodnicul ei au luat decizia de a face un pas uriaș în relația lor.

Alina Vidican se află într-o perioadă a vieții ei extrem de liniștită și împlinită. Ea și logodnicul ei se pregătesc de noi schimbări, prima dintre ele fiind să se mute împreună. Logodna fostei soții a lui Cristi Borcea cu Claude, milionarul american de origine braziliană, i-a luat prin surprindere pe cunoscuți, iar acum că vor locui împreună nu face altceva decât să confirme cât de serioasă este relația dintre ei și cât de mult se iubesc.

La data de 9 mai, în Statele Unite ale Americii s-a sărbătorit Ziua Mamei. Motiv pentru care Alina Vidican și Claude s-au fotografiat împreună, semn că deja locuiesc sub același acoperiș. Ea, copiii, dar și logodnicul ei se aflau în livingul apartamentului din Miami, purtând pijamale identice.

„Alina și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa', a spus o sursă din apropierea celor doi, pentru FANATIK.

Alina Vidican și Cristi Borcea s-au despărțit în vara anului 2016, deși păreau un cuplu perfect și foarte bine închegat. Anunțul divorțului lor a fost făcut printr-un comunicat transmis presei de către avocat Poppa Lilica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete