Alina Vidican, răsfățată de soț, de ziua ei. A primit o mașină de peste 400.000 de dolari: „Ești totul meu, te iubesc”

Alina Vidican a împlinit 39 de ani, iar Claude Senhoreti, soțul ei, i-a făcut o surpriză de proporții de ziua ei de naștere. Fosta soție a lui Cristi Borcea a primit o mașină în valoare de peste 400.000 de euro.

Claude Senhoreti a publicat pe contul lui oficial de Instagram un clip video care începe cu mașina în miniatură, urmând ca apoi să arate și bijuteria pe patru roți în toată splendoarea sa: „Cadou de ziua cuiva? Oamenii tăi preferați? Culoarea este atât de bolnavă! La mulți ani Alina! Așa de fericit pentru tine', a scris acesta, dezvăluind apoi că mașina e cadou pentru Alina Vidican.

Fosta soție a lui Cristi Borcea a împlinit pe 24 martie 39 de ani. Soțul i-a dăruit mașina marca Lamborghini. Aceasta nu a ezitat și chiar s-a suit la volan. „Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!', a scris milionarul în mediul online.

alina-vidican-cadou-masina-claude-senhoreti-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Conform Fanatik, mașina primită de Alina Vidican a fost lansată în anul 1993, pentru a sărbători aniversarea de 30 ani a Lamborghinni. În anul 2018, mașina a apărut în Wall Street Journal, aflându-se la proprietarii săi de la acea vreme: Steve. și Lisa Lefferts.

Povestea de iubire dintre Alina Vidican și Claude Senhoreti

De când a divorțat de Cristi Borcea și s-a stabilit în America împreună cu copiii lor, Alina Vidican nu a mai apărut în spațiul public. Acum doi ani, ea a revenit în atenție presei, după ce s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti.

„În urmă cu patru ani, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. (…) Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican, mă va chema Senhoreti', spunea ea într-un interviu la Pro TV.

„Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie. (…)

Darul meu pentru ea a fost o surpriză, ei îi plăceau foarte mult mașinile și faptul că am putut să îi fac un astfel de cadou m-a făcut fericit, da, este vorba de un Lamborghini alb', a povestit și el la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete