Alina Pușcaș, un vis împlinit. Iată ce pasiuni ascunse avea vedeta: „Am fost foarte nemulțumită de mine”

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' și a făcut o serie de dezvăluiri despre ultimele evenimente din viața ei.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva', a mărturisit că și-a împlinit un vis mai vechi, și anume de a dansa. Frumoasa vedetă are un nou proiect împreună cu dansatorul Marian Chirazi. Acest proiect include o serie de videoclipuri cu dansuri variate postate pe Youtube.

„A fost o chestie foarte rapidă. A fost deschiderea sezonului 16 Te cunosc de undeva, unde eu și Cosmin Selesi am făcut sincroane de dans cu baletul și atunci mi-am amintit cât de frumoasă a fost senzația în momentul în care am participat la o emisiune de dans, în 2014.

Mi-am dat seama că mi-aș dori să reiau aceasta activitate, pentru că și atunci eram într-o condiție bună, dar nu ca acum. Nu am făcut dans în copilărie, dar era un vis de al meu. Mie îmi place să fac tot ce se poate pe acest pământ, dar nu am timp.

M-am dus la Marian Chirazi, unul dintre cei mai buni dansatori și i-am propus să dansăm împreună, el a fost de acord. De atunci a pornit totul, din mai. Episoadele care vor fi postate pe YouTube vor avea teme diferite', a mărturisit Alina Pușcaș la Antena 1.

Alina-Puscas-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Decizia sa de a dansa i-a adus mult echilibru între minte și corp. Alina Pușcaș a povestit cum ajunsese să nu-i mai placă nimic la fizicul ei.

„Eu sunt foarte bine cu mintea mea și cred ca partea asta cu pasiunea nesatisfacuta pana în momentul ăsta era pur și simplu un vis, o dorință a mea, un hobby pe care nu am reușit să îl duc până la capăt.

Eu nu ascund nimic în spatele acestor eforturi, ba dimpotrivă am încercat să găsesc o variantă de echilibru. Eu am fost foarte nemulțumită de mine fizic exact înainte sa începem acest proiect, am fugit de mine pentru că nu mă simțeam bine', a mai spus frumoasa șatenă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete