Alina Pușcaș, de urgență la spital. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile”

Alina Pușcaș a ajuns la spital, unde primește îngrijiri medicale. După mai multe investigații, medicii au descoperit că prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!' are un abces pe rinichi.

De câteva zile, Alina Pușcaș nu s-a simțit bine și a ajuns la spital. Vedeta de la Antena 1 și-a anunțat fanii că se află internată, însă nu le-a dat alte detalii despre starea sa de sănătate. La scurt timp, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!' a explicat ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Alina Pușcaș a spus că are un abces la rinichi și are nevoie de îngrijiri medicale. Durerile insuportabile au început de săptămâna trecută când se afla la filmările pentru show-ul de la Antena 1.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparate. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câtva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-ați scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp, și nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar… ', a mărturisit Alina Pușcaș pe Instagram.

alina-puscas-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete