Declarații controversate făcute de marele actor Dorel Vișan!

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală

Într-un interviu acordat recent, actorul Dorel Vișan a lansat câteva ipoteze șocante. Acesta este convins că femeile vor deveni sterile în anul 2035 din cauza coronavirus și că, pentru a reface viața, extratereștrii vor reveni pe Pământ.

De asemenea, artistul de 83 de ani susține teoria conspiraționistă potrivit căreia virusul Covid-19 a fost „fabricat' în laborator, deși nu există nicio dovadă în acest sens. „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe'.

„Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili, care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta', a declarat Dorel Vișan pentru cluj24.ro.

„Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen – asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu – are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen', a mai adăugat actorul.

Mergând mai departe cu teoria sa, Dorel Vișan a spus: „După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă, ci doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru, cum s-a întâmplat şi în alte epoci, și anume să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta'.

Întrebat de reporter la cine face referire când vorbește despre străini, actorul din filmul de mare succes „Senatorul melcilor' a răspuns fără ezitare „Extratereştrii!', continuând: „Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi că pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete