Alina Eremia, operată de urgență! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista?

Alina Eremia operată de urgență

De sărbători, majoritatea vedetelor lucrează, astfel că luna ianuarie este una a vacanțelor exotice pentru cele mai multe dintre ele. La început de 2020, Alina Eremia a înlocuit concediul cu o vizită la medic, unde a fost operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista?

Se pare că Alina Eremia și-a dorit să rezolve o problemă mai veche de sănătate chiar de la începutul anului, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la spital, având în vedere că este o perioadă destul de liniștită și în care poate lua o pauză de la activitatea sa profesională pentru a se reface. Cântăreața a fost fotografiată de fotoreporterii Libertatea în timp ce se îndrepta către o clinică privată.

Alina Eremia, operată de urgență! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista?

Cu toate că nu a oferit informații publice despre problemele de sănătate cu care se confruntă, jurnaliștii Libertatea au aflat că Alina Eremia a mers la spital pentru a trata o deviație de sept care, în timp, s-a agravat și care ar fi putut să îi provoace probleme mult mai grave de sănătate. Astfel, artista a suferit o intervenție chirurgicală pentru a trata această afecțiune.

“A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au precizat surse din interiorul clinicii, potrivit Libertatea.ro.

În fotografiile surprinse la intrarea în clinica privată, Alina Eremia pare vizibil îngrijorată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alina Eremia.

Foto: facebook, libertatea/Vlad Chirea

Citește și:

Cât de bine arată Andreea Bălan în costum de baie!

Mel Gibson este de nerecunoscut! A apărut pe stradă desculț!

Andreea Marin își mai dorește un copil pe cale naturală înainte de a lua în considerare varianta adopției

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete