Alina Eremia, dezvăluiri despre relația sa: „Avem valori total diferite”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. S-a lansat într-un serial pentru adolescenți acum mulți ani, însă și-a continuat cariera muzicală lansând piese minunate care au încântat publicul de toate vârstele.

Alina Eremia este cunoscută datorită ascensiunii sale în domeniul artistic și ori de câte ori are ocazia aceasta le prezintă fanilor săi detalii despre noile proiecte. În ceea ce privește viața personală, artista este foarte discretă și încearcă pe cât posibil să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, Alina a lansat în urmă cu ceva timp o piesă pe care i-a dedicat-o iubitului său, Edi Barbu. Piesa „Aș da' este, de fapt, povestea pe care o trăiește alături de acesta. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar artista se vede alături de el multă vreme de acum încolo. Edi Barbu lucrează într-o multinațională și are o funcție de conducere, însă a apărut și în videoclipuri ale altor vedete autohtone.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. Aș da este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi', a dezvăluit Alina Eremia.

Cât despre viitorul lor împreună, artista a mărturisit că își dorește ca relația lor să funcționeze ca până acum și să construiască împreună lucruri frumoase, însă nu ar putea să locuiască sub același acoperiș cu mama acestuia.

„Sincer nu aş putea locui cu soacra. Nu aş putea să mă adaptez stilului lor de viaţă. Avem valori total diferite. Au altă religie. În Zanzibar m-am relaxat, m-am deconectat. Nu mă aşteptam la întrebarea asta. Da, bineînţeles că am făcut sex. E absolut normal într-o relaţie. De ce să nu fim asumaţi până la urmă? În dimineaţa asta, strălucirea nu e de la asta, ci pur şi simplu m-am trezit cu o stare bună.

În viaţa fiecăruia vine un moment în care întâlneşti persoana potrivită. A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem. El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat.

Cred că este prima relaţie în care simt că el e alesul şi e cumva făcut după chipul şi asemănarea mea. Lucrurile fiind serioase, ne dorim un viitor împreună şi nu vorbesc doar în numele meu. Timpul va decide. M-am descris de la început. Sunt aşa, aşa şi aşa şi a ştiut la ce să se aştepte', a povestit Alina Eremia, scrie Show Blitz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete