Alin Oprea, îndrăgostit lulea. Iată surpriza pregătită pentru iubita sa, Medana

Alin Oprea este de doi ani un bărbat fericit și liniștit. Iubita sa, Medana, îi alină sufletul și ori de câte ori are ocazia o surprinde în cele mai plăcute moduri.

Alin Oprea a pregătit iubitei sale o cină romantică cu ocazia zilei sale de naștere și un mesaj prin care își exprimă dragostea pe care o simte pentru ea.

„Dacă mi-ați cunoaște sufletul ați ști că și-a găsit jumătatea. Dacă mi-ați asculta inima, ați auzi că ea bate în ritmul dragostei. Dacă m-ați putea atinge, ați simți cât de fierbinte este flacăra iubirii. La mulți ani binecuvântați, Medana, înger cu suflet de copil. Ești totul pentru mine', i-a transmis Alin Oprea partenerei sale.

Alin-OpreaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Medana a fost impresionată și a împărtășit cu urmăritorii săi un răspuns la declarația făcută de iubitul ei.

„Dacă ești piatră, fii magnet. Dacă ești plantă, fii simțire. Dacă ești om, fii iubire. Așa că eu aleg să răspund iubirii voastre cu iubire, prețuire și recunoștință pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o ieri și care mi-a umplut sufletul de bucurie. Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine, dar vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru felul în care mă răsfățați și alintați. Și cum locul meu preferat se află în inima bărbatului iubit, eu vă doresc tuturor să aveți parte doar de IUBIRE și apreciere din partea omului drag!', a scris Medana pe rețelele de socializare.

De asemenea, în această perioadă, mama lui Alin Oprea și-a aniversat ziua de naștere și viitoarea noră i-a transmis câteva gânduri pline de dragoste și admirație. Acest lucru denotă faptul că frumoasa brunetă a fost foarte bine primită în familia cântărețului.

„Azi, soacra mea, doamna Maia Oprea, împlinește o frumoasă vârstă și suntem tare bucuroși că o putem sărbători împreună. Dragă Maia, îți dorim multă sănătate, bucurii infinite și să te țină bunul Dumnezeu încă mulți ani alături de noi. Îți mulțumesc pentru educația aleasă dată fiului tău. Doar o doamnă distinsă putea crește un bărbat atât de special cum e el. Te iubim mult și îți mulțumim pentru tot!', a fost mesajul Medanei pentru mama lui Alin Oprea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete