Alin Oprea, răspuns uluitor la acuzațiile lui Tavi Colen: „Eu am să întorc și…”

Neînțelegerile dintre Tavi Colen și Alin Oprea au dus la destrămarea formației Talisman acum 15 ani. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții despre care nici unul dintre ei nu a dorit inițial să vorbească.

Tavi Colen a fost invitat la emisiunea Xtra Night Show și l-a atacat pe Alin Oprea, spunând că acesta și-a însușit succesul trupei Talisman, iar Tavi a fost nevoit să pornească de la început fără bani și fără piese.

Bine de știut este faptul că în anul 1989, în Suedia exista deja o trupă rock sub numele „Talisman'. Marcel Jacob, Jeff Scott Soto, Jason Bieler și Thomas Vikström erau cei patru tineri fondatori ai trupei suedeze Talisman. Pe parcursul anilor, componența acesteia s-a tot schimbat, însă au fost scose 8 albume de studio, numeroase piese care s-au bucurat de un real succes, dar și DVD-uri cu concertele pe care le-au susținut.

Vi se pare cunoscută povestea lor? Ei, bine, ceva similar s-a întâmplat și cu „Talismanul' românesc. În 1996, doi tineri talentați, Tavi Colen și Alin Oprea, au pus bazele unei trupe care i-a urcat pe culmile succesului.

Mai mult decât atât, la doar un an de la înființare, „Talisman' a primit Premiul de popularitate la „Festivalul Cântecului de Dragoste'. În același ani, s-a lansat piesa „Atât de singur' devenită un adevărat hit care, și astăzi, este fredonată de milioane de români.

Talisman în cădere liberă

Numeroasele apariții TV, concerte și alte evenimente i-au făcut pe Alin și pe Tavi să cunoască gustul dulce al succesului, însă în 2006 ceva știut numai de ei s-a întâmplat și Alin Oprea i-a anunțat pe fani că Tavi Colen nu mai face parte din trupa Talisman.

De-a lungul timpul, au apărut tot felul de speculații referitoare la motivul despărțirii lor, iar acum, după 15 ani, Tavi Colen a făcut câteva declarații uluitoare.

„Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât. Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus.

M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan', a mărturisit Tavi Colen, la „XtraNight Show'.

Potrivit celor de la impact.ro, Alin Oprea a răspuns acuzațiilor făcute de fostul său coleg spunând că indiferent de ce ar spune Tavi, el îl va respecta în continuare de dragul vremurilor demult apuse.

„Subiectul scindării formației Talisman a fost atât de dezbătut, dar mai ales denaturat, de-a lungul timpului, încât este inutil să mai comentez ceva pe această temă. Dacă ar fi existat încălcări reale ale unor drepturi legale, s-ar fi făcut lumină în justiție până acum.

Am îngropat de mult timp securea războiului și chiar am acceptat ideea revenirii lui Tavi la Talisman, așa că oricât ar da el în mine, eu am să întorc și celălalt obraz din respect pentru tot ceea ce au însemnat anii noștri de glorie petrecuți împreună', a răspuns Alin Oprea, pentru impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete