Alin Oprea, declarații uimitoare despre iubita lui: „Mi-a salvat viața”

Alin Oprea, declarații uimitoare despre iubita lui: „Mi-a salvat viața”

Alin Oprea va divorța de Larisa, mama copiilor lui, după 22 de ani de căsnicie. Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni, mai ales că cei doi și-au adus numeroase acuzații și lucrurile au degenerat, iar pe 15 februarie vor avea primul termen în instanță.

Cântărețul este implicat într-o altă relație și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Medana. De când sunt împreună, artistul pare să fi renăscut și este mereu cu zâmbetul pe buze, în ciuda perioadei dificile prin care trece.

Cu ocazia zilei de naștere a acesteia, Alin Oprea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi și un mesaj prin care își exprimă dragostea și tot ceea ce înseamnă pentru el.

„Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric.

Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului.
Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!', a scris cântărețul pe Facebook.

Acum ceva timp, Medana a postat și ea pe pagina sa un mesaj romantic pentru cântarețul trupei „Talisman' atunci când acesta și-a aniversat ziua de naștere. Tânăra l-a complimentat pe acesta spunând că i-a adus culoare în viață și fără el s-ar simți incompletă.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc pentru că tu ești culoarea din viața mea, cea mai frumoasă și puternic colorată. Și da! Ești culoarea vieții mele. Aș putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viață.

Iubesc marea în toată splendoarea ei, însă fără tine nu ar avea niciun farmec, pentru că tu ai toate marile în ochii tăi albaștrii și blajini, care mă fac să mă pierd în ei. (… ) Iubesc oamenii pentru că sunt minunați, însă fără tine nu aș reuși să pătrund în inima lor, pentru că tu ești cel mai minunat om! Aș putea scrie despre iubire, însă fără tine scrisul ar fi unul incomplet, nedescifrat și neînțeles pentru că doar alături de tine am înțeles în sfârșit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulțumesc că exiști în viața mea și că mi-ai dăruit Universul întreg! LA MULȚI ANI, ALIN! ', a fost mesajul Medanei acum ceva timp.

Foto:Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete