Alice Cavaleru: „Aveam nevoie, după atâtea zile de griji…”

Alice Cavaleru și partenerul ei, Vladimir Drăghia, au trecut prin momente mai dificile. Fetița lor, Zora, a avut o problemă de sănătate care i-a ținut pe amândoi în tensiune.

Au intrat în cel de-al 8-lea an de relație și par mai apropiați ca niciodată. Unul dintre motive este și fiica lor, Zora. O combinație irezistibilă dintre cei doi, Zora este o micuță domnișoară de 4 ani.

De curând, aceasta a trecut prin mai multe probleme de sănătate specifice vârstei, care i-a pus însă în gardă pe părinți.

Mama ei, Alice Cavaleru, a povestit pe Instagram despre stările prin care a trecut când a văzut că, după o lună în care a tot fost bolnavă, starea micuței s-a agravat.

Alice Cavaleru: „Cum știu ei să ne mângâie pe suflet'

Au fost zile grele (febră mare) pentru Zorilut. A făcut bronșită după ce a fost răcită mai bine de o lună. Pentru mine a fost la fel de greu pentru că ea nu prea a făcut febră. Azi s-a simțit mai bine, dar pe seară a făcut iar febră. Stătea în pat, ghemuită lângă mine și am întrebat-o dacă mă lasă să mă duc să aduc sirop ca să-i scadă febră.
-Nu, lasă, mami, că mă fac eu bine…
M-a încurajat că o să fie bine și în acel moment am simțit atâta înțelepciune din partea ei. Aveam nevoie, după atâta zile de griji și nopți nedormite! Cum știu ei să ne mângâie pe suflet! I-am dat siropul până la urmă, s-a făcut bine
.'

Situația a fost cu atât mai dificilă cu cât complicațiile au început să apară chiar în weekendul în care părinții au decis să facă o escapadă la Milano, de ziua lui Vladimir. Alice Cavaleru a povestit:

Prima noastră vacanță a fost în Milano, așa că ne-am gândit să ne întoarcem aici de ziua lui Vladimir. A fost un weekend frumos și ne-a prins bine, dar a fost cu peripeții pentru că între timp, acasă, Zora a făcut febră. Mai e puțin și o să o strâng în brațe!'

Alice CavaleruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Cerere în căsătorie, în direct

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete