Cerere în căsătorie în emisiunea lui Cătălin Măruță, în direct la TV. Elena Marin a spus DA: „Nu pot să cred”

Ieri, în emisiunea „La Măruță' a fost invitată Elena Marin, fosta concurentă a celei mai puternice competiții din România, „Survivor'! Aceasta nu a venit singură, ci însoțită de iubitul ei, Andrei.

Înainte de a porni discuția cu cei doi invitați, Cătălin a ținut să menționeze că de fiecare dată când a venit, Elena era neînsoțită, dar ținea să amintească despre iubitul ei, despre omul care i-a fost alături în cele mai dificile perioade. Evident, primele discuții au fost chiar despre „Survivor', show-ul care a schimbat-o pe Elena și a pus-o față în față cu unele dintre cele mai mari provocări din viața ei.

Iar Andrei și-a amintit cum a fost să o urmărească de acasă: „Mi s-a părut că au trecut ani până s-a întors. Știam că va rezista până la final'. Tânărul a recunoscut că nu mai suporta să vadă cum Elena se certa cu vreunul dintre colegi sau cum se confrunta cu anumite probe pierdute: „Pe lângă dor, cel mai mult m-a măcinat neputința. Vedeai ce se întâmplă cu iubita, cu sufletul tău pereche și nu puteai face nimic. Îmi venea să merg înot până acolo'.

Ceea ce a urmat părea un simplu joc de pe Tik Tok. Legată la ochi, Elena trebuia să răspundă în același timp cu Andrei la câteva întrebări despre relație: „Cine iubește mai mult? Cine a făcut primul pas? Cine este mai romantic?'. Toate floare la ureche, pentru frumoșii îndrăgostiți, care au o relație de peste 3 ani.

elena-marin-ceruta-in-casatorie-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce nu știa Elena era faptul că Andrei se pregătea pentru o mare surpriză. Acesta s-a ridicat de pe canapea, s-a pus în genunchi și ajutat de Cătălin Măruță, a pus cea mai frumoasă întrebare: „Vrei să fii soția mea?' Fără să stea pe gânduri, fosta Faimoasă de la „Survivor România' a spus DA și a făcut primul pas spre restul vieții ei.

„Nu pot să cred că ai făcut asta', a mai adăugat frumoasa dansatoare. Alături de cei doi, a venit și mama Elenei, care a fost prima martoră la pasul făcut de aceștia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete