Aliați de nădejde în lupta cu schimbările hormonale

Știu sigur că povestea mea va fi, la un moment dat, similară cu a altor femei. Ne vom întâlni toate într-un punct, vom găsi asemănări, vom simți aidoma cum particularități care altădată ne făceau deosebite se estompează lent, ne vom uita una în ochii alteia și vom ști: rânduiala vieții este neclintită. Nu poți pune stavilă timpului. Iar el, timpul, când trece, lasă urme, transformă, modifică… În cazul nostru, aduce înțelepciune și siguranță de sine. În niciun caz nu palpitații și oboseală. Pentru că avem aliați.

Vom afla apoi un alt adevăr: pentru fiecare dintre noi transformarea vine subtil sau ferm, brusc sau zguduitor, și ca la un semn, ne vom lăsa ființa învăluită de certitudinea deplinei maturități după ce valuri de anxietăți ne vor fi inundat sufletul. Pot fi tenebrele trecutului, dezechilibre inutile, cald și rece, confuzie și ceață, indispoziții, dureri fantomă. Cine mai știe?…

Nu suntem labile, suntem opere de artă. Suntem femei aflate în pragul suprem al menopauzei când tot ce-a fost înainte nu se va putea strecura dincolo. Când o înlocuim pe Lolita din noi cu apriga Vitoria Lipan, și cu ambițioasa Șeherezada. Ostart Plus va așeza cărămizile de minerale în locurile potrivite din trupul nostru cu care vom înfrunta și mai abitir lumea.

Se spune că pasiunea nebună este menținută și hrănită de estrogeni, dar ce fericire mai mare să existe când estrogenii se risipesc și nu mai vin în hoarde și-n armate? Și libere de sminteli învățăm să cumpănim bine lucrurile, căpătăm siguranță și emanăm încredere în sine…. Iar oamenii deștepți în halatele lor albe și-n laboratoarele lor de sticlă au dus medicina până într-acolo cât să nu simțim uscăciunea iritantă a vaginului, pentru că avem Mastrelle Madame 45+ un gel vaginal numai bun pentru nopți asumate, așteptate și fierbinți.

Cum facem față schimbărilor la menopauză? Avem două variante perfect valabile: ne lamentăm, ne văicărim, dăm vina pe soartă. Sau căutăm soluții salvatoare care să ne aline indispozițiile, să înțelegem metamorfoza trupului și să calmăm simptomele. Pentru toate acestea există Mastrelle Meno I, suplimente pe bază de extracte vegetale, un ajutor complex și inovativ, asemeni unui soldat santinelă pus de veghe la trecerea implacabilă a timpului.

Cine a spus că-i ușor? Nu e. Dar avem specialiști în farmacie, medicină, biochimie și bioinginerie medicală care ne știu nevoile și nu ne lasă la greu. Și ne oferă cele mai bune soluții terapeutice.

Produsele potrivite pentru menopauză se găsesc aici: https://shopfiterman.ro/feminitate-pura/menopauza

Florentina Mușat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial