Alexia Eram vrea să intre în lumea afacerilor: „Vedem ce ne rezervă viitorul”

Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute tinere vedete, mai ales în mediul online. Aceasta este creator de conținut și are o comunitate mare de fani care îi urmăresc activitatea. Fiica Andreei Esca își câștigă singură banii de ceva ani încoace și a mărturisit recent că își dorește o afacere de care să se ocupe îndeaproape.

Alexia Eram a dovedit multor oameni că ambiția și perseverența sunt două dintre atu-urile sale care au ajutat-o să se afirme. Datorită pregătirii sale academice din Anglia, fiica Andreei Esca a reușit să-și formeze o frumoasă comunitate de fani în mediul online, acolo unde își desfășoară activitatea sa de creator de conținut în majoritatea timpului. Se pare că tânăra are planuri mari de viitor și se gândește chiar să-și deschidă o afacere în domeniul modei sau HoReCa.

„Să vedem ce proiecte mai apar pentru că a fost o vară destul de plină. Vedem ce ne rezervă viitorul. Cum o să pot să mai fac, habar n-am, un business în viitorul apropiat. Nu m-am gândit neapărat la ceva, dar poate o să mă ajute facultatea pe care am făcut-o în modă, și poate o să merg pe partea aceasta de brand, de haine. Sau pe partea de Horeca pentru că îmi plac foarte mult cafenelele, restaurantele. Încă mă gândesc. Și apoi o să plecăm într-o vacanță binemeritată, abia la iarnă, probabil. Nu știm încă destinația, undeva la căldură', a declarat Alexia Eram în cadrul unui interviu pentru Fanatik.

La succesul său au o contribuție, evident, și părinții. Însă nu neapărat financiar, cât moral, deoarece au știut să-i țină, pe ea și pe fratele ei, în frâu pentru a nu o lua pe drumuri primejdioase.

„Au fost niște părinți stricți amândoi, dar cred că ne-a ajutat chestia asta să nu o luăm pe cărări greșite', a mai spus vedeta.

Alexia Eram a reușit în urmă cu ceva timp să-și achiziționeze un apartament așa cum și-a dorit din banii câștigați în urma proiectelor sale. Deoarece are un program încărcat, fiica Andreei Esca a mărturisit că are ajutor în casă, mai ales pentru curățenie și călcat rufe.

„Nu mi-a plăcut niciodată să fac asta. Mi-a plăcut, dar trebuie să fiu acasă tot timpul. Și eu nu sunt acasă niciodată. Plec dimineața și mă întorc seara. Am o doamnă care mă ajută la curățenie, o dată pe săptămână, dar în rest îmi place să-mi organizez lucrurile. De mâncat, sincer, mănânc mai mult în oraș. și de călcat…. Nu-mi place deloc. Este singura chestie care nu-mi place', a spus Alexia Eram, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete