Alexia Eram vrea să fie mămică tânără: „Am avut multe discuții despre…”

Vara aceasta Alexia Eram și Mario Fresh le-au dat fanilor motive să creadă că nu mai sunt împreună. Fiecare dintre ei a fost implicat în numeroase proiecte care le-au adus satisfacții pe măsură.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost vara asta mai mult despărțiți decât împreună. Fiica Andreei Esca a mers în vacanțe alături de un grup de prieteni, însă cântărețul nu a însoțit-o. Cei doi formează un frumos cuplu de cinci ani, iar acum, după multă vreme, Alexia Eram a oferit câteva declarații privind relația lor și a postat primele fotografii cu Mario după foarte mult timp cu mesajul „El îmi dă  🦋'.

Invitată într-un podcast, frumoasa șatenă de 21 de ani a mărturisit că se gândește la să-și întemeieze o familie alături de Mario Fresh. Dincolo de planurile sale pe plan profesional, Alexia a mărturisit că vrea să devină mamă cât mai curând.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă', a spus Alexia Eram, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Mario Fresh si Alexia EramSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Același lucru l-a declarat și Mario Fresh acum ceva vreme. Chiar dacă se zvonea că s-au despărțit, cântărețul a mărturisit că intenționează să treacă la un alt nivel în legătura cu relația sa. El vrea să le urmeze exemplu părinților săi care s-au căsătorit de tineri. De asemenea, Mario vrea un bebeluș cât mai curând.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit’, a declarat Mario Fresh.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete