Alexandru Ciucu, petrecere alături de fetițele sale, fără Alina Sorescu. Cum au apărut Raisa și Carolina la ziua tatălui lor

Alexandru Ciucu a dat o petrecere de zile mari cu ocazia aniversării sale. Creatorul de modă a împlinit 48 de ani, iar alături de el le-a avut pe Raisa și Carolina, fiicele lui și ale Alinei Sorescu, cu care e în plin proces de divorț.

Pe 2 februarie, Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani, dar abia în weekend a dat o petrecere de zile mari, la care au participat și Raisa și Carolina, fiicele lui și ale Alinei Sorescu. „Viața este făcută doar din momente', a scris Alexandru Ciucu în mediul online la unul dintre video-uri. Carolina și Raisa au suflat încântate în lumânări alături de tatăl lor.

Când i s-a cântat „la mulți ani', designerul și-a luat fetele în brațe și a cântat cu toți prietenii lui.

Ciucu le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și mesaje. „Prieteni dragi, vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile frumoase de ziua mea!', a scris Alexandru Ciucu pe rețeaua de socializare, notează romaniatv.ro.

alexandru-ciucu-petrecere-fetitele-sale-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. A dat cărțile pe față

Anul trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că pun punct căsniciei lor de 12 ani, marcând astfel sfârșitul unei perioade importante din viața lor. Cu două fiice minunate, cei doi artiști își împart acum timpul și responsabilitățile părintești, oferindu-le copiilor lor o atmosferă de susținere și iubire.

În urma acestei separări, Alina Sorescu a ales să ofere o perspectivă mai profundă asupra experienței sale, dezvăluind aspecte sensibile și neștiute din viața ei, mai ales în ceea ce privește perioada delicată a divorțului de tatăl fiicelor sale, Alexandru Ciucu. Chiar dacă procesul de divorț poate fi unul dureros și complex, Alina Sorescu a evidențiat importanța de a găsi înțelegere și pace în mijlocul schimbărilor și de a prioritiza bunăstarea și fericirea copiilor.

„Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă.

În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău’, a spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii „Play It’, potrivit Wowbiz.

„Mă gândeam cum va fi, cum o să duc toată presiunea asta, pentru că un divorț nu e un eveniment pe care o persoană publică îl trăiește doar la ea acasă și atât, prin prisma meserie este expus și e mai greu de dus, dar am primit atâta solidaritate și atâta susținere din partea celor care mă urmăresc, încât m-a ajutat foarte mult să citesc mesajele celor ce îmi scriau. Mi-a dat putere, mi-am dat seama că oamenii știu cine sunt, că mă apreciază, că mă încurajează și că merg în direcția bună’, a mai spus Alina Sorescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete