Alexandru Ciucu, despre schimbarea pe care a făcut-o după divorțul de Alina Sorescu: „A fost cel mai greu an din viața mea anul trecut”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Cei doi nu mai comunică decât atunci când este vorba de cele două fetițe ale lor.

Alexandru Ciucu a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea', unde a vorbit și despre divorțul de Alina Sorescu. Desginerul a mărturisit că ultimul an nu a fost deloc unul ușor pentru el și speră că anul 2023 va fi mult mai bun pentru el. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Alina Sorescu, Alexandru Ciucu declară că relația cu fetele lui este una foarte bună.

„A fost cel mai greu an din viața mea anul trecut. Lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine pentru toți. În mod special pentru copii. Mă înțeleg foarte bine cu copiii. Ăsta e un lucru fantastic', a spus creatorul de modă, care petrece mult timp cu fetițele, le și gătește.

„Le-am făcut mucenici. M-am specializat. Am gătit eu. Ba mai mult decât atât, m-am specializat în diferite preparate, reușesc să fac o supă de pui strecurată, cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră, cu tot cu timpul de răcire', a mai spus Alexandru Ciucu.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-fetiteSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit

După 12 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, la un an după ce au apărut zvonurile despre separare. Artista a confirmat divorțul de tatăl fetițelor sale, însă nu vrea să transforme despărțirea într-un scandal media.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete