Alexandru Arșinel se va ocupa de parastasul de un an al Stelei Popescu

Pe Alexandru Arșinel și Stela Popescu i-au legat o prietenie de peste 40 de ani.

De-a lungul timpului, au jucat împreună în sute de emisiuni de divertisment, şi-n nenumărate producţii cinematografice şi seriale TV și au susținut spectacole pe scenele din ţară şi din străinătate.
Însă de când a aflat că cea mai bună prietenă a lui și totodată colegă de scenă a plecat dintre noi, marele actor a rămas cu un gol în suflet.

Marea actriță a României, Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017. Actrița avea 82 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa.

În curând se împlinește un an de la moartea actriței. Iar familia se pregătește să facă parastasul de un an al Stelei Popescu.

Dar pentru că a fost iubită de toți prietenii, se pare că se vor organiza trei slujbe de pomenire.

Alexandru Arșinel și Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, pregătesc parastasul de un an al regretatei actrițe. Săptămâna viitoare, pe 22 noiembrie, ei vor împărți mâncare și haine la cimitirul din incinta Mănăstirii Cernica, unde este înmormântată 'Regina comediei românești'.

Dar și fostul soț al artistei, Dan Puican, ține morțiș să facă și el un parastas. Și tot pe 22 noiembrie, foștii colegi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase vor merge la mormântul Stelei Popescu pentru a fi pomenită.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete