Alexandru Arșinel merge săptămânal la spital! Ce probleme grave de sănătate are actorul în vârstă de 81 de ani

Alexandru Arșinel merge săptămânal la spital! Ce probleme grave de sănătate are actorul în vârstă de 81 de ani

Alexandru Arșinel traversează una dintre cele mai delicate perioade din viața sa. Actorul în vârstă de 81 de ani a fost infectat cu coronavirus, are și alte probleme de sănătate mai vechi și acum e nevoit să meargă săptămânal la spital. 

Celebrul actorul a dezvăluit cu ce probleme se confruntă după ce a fost infectat cu COVID-19.

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului', afirmă Alexandru Arşinel pentru impact.ro.

El a mai povestit că efectele îmbolnăvirii cu noul tip de coronavirus s-au resimţit şi asupra tratamentului pe care îl face de ani buni, după transplantul de rinichi.

„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!'.

Are 81 de ani și cu greu își mai găsește acum puterea de a zâmbi.

„Susţin că fac parte din categoria actorilor care au avut ca misiune să descreţească frunţile românilor. Cred că, în parte, am reuşit să fac asta. Dar boala prin care am trecut m-a făcut să-mi pierd zâmbetul. Nu mai am entuziasm aproape deloc. E genul de boală care te loveşte la psihic, parşivă. Te face să vezi totul în culori închise!', a mai spus el în același interviu.

Alexandru Arșinel, despre lupta cu coronavirusul

Alexandru Arșinel a luptat cu toate forțele pentru viața lui. Infectat cu COVID, cu simptome severe, actorul a fost tratat la „Matei Balș'.

„Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de «Matei Balș», am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. 

Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și dnul doctor Streinu, dna doctor Marinescu și dna doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant', spune Alexandru Arșinel.

„Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic.' 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete