Alexandra Ungureanu, gest neașteptat după ce Andreea Tonciu a vorbit-o de rău: „Are râcă pe mine”

Alexandra Ungureanu a participat la „Bravo, ai stil' și pe parcursul emisiunii a avut câteva conflicte cu Andreea Tonciu. Imediat ce emisiunea s-a încheiat, cele două s-au împăcat, însă concurenta de la „Survivor România 2022' a făcut câteva declarații la adresa cântăreței, iar aceasta din urmă a luat o decizie pe care acum o regretă.

Alexandra Ungureanu a răspuns câtorva întrebări cu sinceritate în cadrul unei emisiuni online moderate de Oana Radu. Artista a avut câteva schimburi de replici cu Andreea Tonciu în timpul competiției de modă, „Bravo, ai stil', însă după finalizarea filmărilor, cele două și-au dat mâna politicos. Cu toate acestea, Andreea Tonciu, concurenta acum la „Survivor România' a jignit-o pe cântăreață în cadrul unei emisiuni unde a fost invitată. Primul gest pe care l-a făcut Alexandra Ungureanu a fost să o blocheze pe Instagram.

„Am scurte momente în care sunt extrem de impulsivă și fac un gest fără să mă gândesc, în 30 de secunde. Andreea a apărut cu sora ei într-o emisiune și m-a distrat cum a pus problema, uitând tonul pacifist în care încheiasem totuși sezonul. A zgândărit-o ceva și și-a adus ea aminte de războiul pe care l-am avut și care din punctul meu de vedere s-a terminat de mult. A spus despre mine niște lucruri, din care se vedea că are râcă pe mine.

A zis că sunt artistă, dar știm noi la ce! Dubios! Și ca nu am voce! Astea sunt ultimele lucruri pe care ar putea cineva să le zică despre mine. Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs. Am blocat-o imediat pe Instagram, dar după mi-a părut rău!', a mărturisit Alexandra Ungureanu în emisiunea online a Oanei Radu, potrivit Click!.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În spatele zâmbetului său molipsitor stă o dramă peste care a trecut cu mare dificultate. Ambii săi părinți s-au îmbolnăvit de cancer în aceeași perioadă, însă tatăl său a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Chiar și în prezent, cântăreața are tendința să-și sune părintele.

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata. Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți.

Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură’, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor', în urmă cu puțin timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete