Alexandra Ungureanu, despre relația cu mama ei: „Avem, pe rând, răbdare una cu alta”

Alexandra Ungureanu și Anca, mama ei, Anca, formează prima echipă care părăsește competiția Asia Express – Drumul Împăraților. Dincolo de competiție, interesant de urmărit a fost și relația dintre cele două.

Răbdare, lucru în echipă, comunicare – sunt multe elemente de care echipele înscrise în competiția Asia Express trebuie să țină cont. Alexandra Ungureanu și mama ei ca, de altfel, toți participanții, au trecut prin tot felul de situații care le-au testat relația.

În seara competiției, Alexandra Ungureanu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Gangsta pe vechi (n.r. – făcând referire la ținuta din imaginea postată). Mulțumim de încurajări! Ne auzim mai târziu, merg să leșin puțin, pentru că în timpul cursei n-am avut timp și apoi am fost prea obosită. Nu știu dacă o să am vreodată vorbe să descriu ce am simțit in ziua aia.'

„Câtă răbdare poți avea'

Cineva i-a comentat artistei: „Câta răbdare poți avea cu mama… Te admir… Cred…', iar Alexandra Ungureanu nu a întârziat să reacționeze. Aceasta a scris: „crezi? Avem, pe rând, una cu alta. Și sunt momente în care nu mai avem. Cred că mulți dintre noi se pot regăsi în relația noastră. La sfârșitul zilei, suntem bine, știm că ne iubim și vom trece și peste furtuni'. 

Cele două au trecut prin momente extrem de dificile. Cele mai grele au fost, de departe, cele în care au fost nevoite să facă autostopul și să găsească cazare, precum și probele în care aveau foarte  mult de mers pe jos.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De altfel, Alexandra Ungureanu a și mărturisit despre competiția în care s-a înscris:

„Mi-am asumat participarea din toate punctele de vedere. Nu vreau nici să mă justific prea mult pentru comportamentul meu în emisiune, nici să mă scuz în fața celor care comentează diverse, dar mi-am făcut un obicei din a discuta sincer diferite aspecte, așa că o s-o fac și de data asta.
DA – am ales să fac echipă cu mama, DA – am știut că o să fie foarte greu și am știut în ce mă bag , DA – aș lua-o oricând de la capăt. Amândouă am avut curajul ăsta.

Nu știi niciodată ce înseamnă Asia Express din fața televizorului. Trebuie chiar să trăiești experiența asta. Și sunt super recunoscătoare pentru această șansă. Deja, după cele 2 episoade difuzate, sunt o mulțime de momente pe care voi nu o să le știți niciodată. Sunt sute de ore de filmare și emisia are și ea un timp limitat, nu poate intra nici pe departe tot. Nu avem poze sau story-uri făcute cu telefonul, pentru că n-am avut telefon. E ceva ce va rămâne amprentat în suflet pentru totdeauna.'

Citește și: Kate Middleton a strălucit pe covorul roșu

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete