Alexandra Ungureanu: „am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop!”

Alexandra Ungureanu este una dintre vedetele care s-au înscris în competiția Asia Express, de la Antena 1. Este unul dintre cele mai dure reality show-uri de la noi, iar cântăreața confirmă acest lucru.

În sezonul 4 – Drumul Împăraților, Alexandra Ungureanu este însoțită de mama ei, Anca. Cele două știau înainte de a se înscrie la concurs cât de dificilă este competiția. Realitatea primelor zile le-a arătat însă că ceea ce și-au imaginat era departe de realitate.

Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic… ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simți că nu mai poți, dar ești curios să vezi ce se întâmplă mâine. Am ieșit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop', a declarat ea.

La 68 de ani, Mama Alexandrei este mai optimistă decât fiica sa. „Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând', a mărturisit mama Alexandrei.

Alexandra Ungureanu, alături de alte vedete la Asia Express

Echipa Alexandrei are rivali de temut. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi care au acceptat provocarea acestui tur de forță.

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continuă cu două destinații surpriză.

Vezi mai multe poze cu cele două participante în galeria foto.

Citește și: Maya, fetița lui Connect-R, ținta discriminării

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete