Ce au în comun Lidia Buble și Celine Dion, în afară de muzică?

Madonna, Mel Gibson și Celine Dion sunt printre vedetele internaționale care se pot lauda cu mulți frați. De la noi, Lidia Buble se încadrează în această categorie, cu nici mai mult, nici mai puțin de zece frați.

Viața într-o familie cu mulți frați are plusurile și minusurile sale. Poate că nu e ușor să fii nevoit să împarți camera, casa, patul, jucăriile, și mai ales atenția părinților. Pe de altă parte, ai propria grădiniță/școală la tine acasă. Iar în vremurile grele, cu siguranță, prezența celorlalți frați este extrem de importantă. Și printre vedete există unele care provin din familii numeroase.

Madonna

Madonna este una dintre vedetele care provin dintr-o familie numeroasă. Ea are șapte frați, cinci frați naturali și 2 vitregi, din relația tatălui ei cu cea de-a doua soție. În ceea ce-i privește pe copiii ei, deși doar Lourdes, cea mai mare dintre copiii, este cea mai cunoscută, Madonna are patru copii: Lourdes, Rocco, David și Mercy.

Mel Gibson

Este al șaselea copil născut într-o familie cu 11. Are cinci frați, dintre care o pereche de gemeni, și cinci surori. La rândul lui, Mel Gibson are 8 copii: 2 fete – Hannah și Lucia – și șase băieți – Edward, Christian, William, Louis, Milo și Thomas.

Céline Dion

Cântăreața de origine canadiană este, de departe, artista cu un număr mare de frați: 13. În ceea ce o privește, este mama a trei băieți: René-Charles și gemenii Eddy și Nelson. Într-o biografie a acesteia, se menționează faptul că familia Dion era una modestă, însă niciodată nu a dus lipsă de iubire. Casa era plină până la refuz de copii, iar mama lui Céline era nevoită să îi pună pe cei mici să doarmă în sertare. Întreaga familie a împărtășit pasiunea pentru muzică. Părinții și copiii chiar au format un grup care ținea concerte în cartier. Celine s-a făcut imediat remarcată printre frați, deși toți erau talentați.

Lidia Buble, viața alături de 10 frați
Cât despre vedetele autohtone, Lidia Buble provine și ea dintr-o familie numeroasă, având nici mai mult, nici mai puțin de 10 frați. Ca și în familia Dion, și printre frații Lidiei Buble s-a format un grup care merge la cântări bisericești, ea provenind dintr-o familie penticostală.

Foto: Instagram

Citește și: Pink se retrage din muzică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete