Alexandra Duli, eliminată de la „Survivor”. Fanii s-au bucurat să a fost trimisă acasă: „Ea a rămas prea mult în concurs”

În ediția din 26 aprilie de la „Survivor România' 2022, Alexandra Duli a fost eliminată din concurs. A început să plângă când a auzit că ea părăsește competiția din Republica Dominicană.

Elena Chiriac, Marian Drăgulescu și Alexandra Duli au fost propuși spre eliminare, însă cea din urmă a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă.

Ea nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, după ce Daniel Pavel a anunțat că ea va părăsi competiția Survivor.

„Vreau să vă mulțumesc la toți pentru o experiență de viață și la cei dragi de acasă care m-au votat, m-au susținut și cu siguranță și acum au crezut în mine. Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. N-am niciun regret. Am fost eu 100%, Alexandra Duli, guralivă, nebună, nu v-am lăsat pe niciunul să faceți cum ați vrut', a spus ea.

alexandra-duli-eliminata-survivor-1-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Unii dintre fanii emisiunii s-au arătat încântați de eliminarea Alexandrei Mucea, pe numele ei real, din concurs.

„Din frustrare și de ciudă a început cu stângul, apoi s-a adresat frumos practic foștilor colegi, singurii cărora le-a pasat de ea, deși a fost cam certăreață, și singurii cărora le-a părut sincer rău că a fost eliminată. Mie îmi pare rău doar ca nu a ieșit Elena

La fel ca și Relu, Mucea a rămas prea mult în concurs, datorită succeselor echipei, în timp ce unii Faimoși, mai competitivi, nu au avut această șansă și au plecat înaintea ei.

Pe mine m-a amuzat Duli de-a lungul concursului, A evoluat mult sportiv, Probabil următoarele luni, casa ei se va numi: La Măruță, Vorbește lumea și alte chestii Pro Drept urmare, nu scapă nimeni de ea

Duli a ajuns mai departe decât merita și asta datorită echipei care a cărat o în spate atâtea luni.. doar când s au mixat echipele ce și a mai dat silința că în rest o durea n cot, ceilalți îi asigurau imunitatea, haleala.. tot! Drum bun în viață, Alexandra MUCEA!', sunt câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook „Survivor România'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete