Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant ce i-a făcut pe toți să plângă

Cătălin Moroșanu face parte dintre concurenții care au părăsit competiția „Survivor România' din cauza problemelor medicale. Acesta s-a accidentat la genunchi și a lipsit o perioadă de pe traseele concursului.

Aseară, telespectatorii au putut urmări Consiliul de Urgență și Daniel Pavel a anunțat decizia finală a medicilor, decizie ce i-a surprins atât pe cei din echipa Faimoșilor, cât și pe cei din echipa Războinicilor.

Înainte de a părăsi competiția, Cătălin Moroșanu a spus câteva cuvinte ce i-a impresionat pe toți, iar gestul său de a-și lua „La revedere' atât de la echipa din care a făcut parte, cât și din echipa adversă, a dovedit că marelui campion al României are un caracter extraordinar.

„Aici, la < Survivor Romania > , ne dăm măștile jos. Și când facem asta, iese răul din noi, de fiecare dată. Nu este un lucru bun. În același timp, cu acești oameni pe care i-am și iubit, i-am și urât, am făcut lucruri extraordinare. Am fost o echipă adevărată. Am luptat împreună, ne îmbrațisam, ne dădeam energia unul altuia, am trăit și sentimente extraordinare de victorie, de mândrie, de mulțumire.

Rolul meu aici se încheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, stângaci, dar sunt mândru că m-am comportat onorabil. Am încercat să îmi ajut echipa cât am putut de mult. Să fiți mai buni, să vă iubiți, pentru că eu văd altfel lucrurile acum, din afară. Să ne comportăm ca o echipă, să împărțim totul între noi. Fiti oameni adevărați, nu vă pierdeți… Vreau să vă spun că a fost o onoare să lucrez cu voi, să dea bunul Dumnezeu să ajungeți cât mai departe', a spus Cătalin Moroșanu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete