Alex Velea, declarații despre scandalul în care o tânără l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată. Cum s-a terminat totul: „Am mers la notar”

Alex Velea a trecut printr-un moment tensionat, care i-ar fi putut distruge imaginea. A fost acuzat de o tânără că a lăsat-o însărcinată. Cântărețul a povestit acum cum s-a încheiat totul.

Cristina, care avea 18 ani pe vremea aceea și era din Timișoara, a ieșit public în anul 2012 și a povestit la emisiunea „Poveștiri adevărate', de la Acasă TV, că l-a cunoscut pe Alex Velea la un concert. A susținut că au trăit o noapte de amor într-o cameră de hotel, iar în urma partidei de amor, ea a rămas însărcinată cu copilul lui. Ea adăuga la vremea aceea că artistul nu vrea să mai audă de ea, așa că nu va păstra copilul.

Invitat la podcastul „Vin de-o poveste by Radu Țibulcă', iubitul Antoniei a povestit despre ce a trăit atunci. „Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Nu mai știu dacă erau atunci „Poveștiri de noapte', iar Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic', a declarat artistul pe YouTube, conform Libertatea.

alex-velea-scandal-tanara-insarcinata-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Totul s-a dovedit a fi o minciună, tânăra se confrunta cu anumite probleme. „Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale.

Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine. Ăsta a fost primul scandal mediatic din care am făcut parte și în care s-a abuzat așa un pic de imaginea mea și de nervii alor mei', a mai adăugat cântărețul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete