Alessandra Stoicescu, la spital cu fetița: “Părinții, terminați de emoții…”

Pentru orice proaspătă mămică, grija pentru bebeluș este pe primul loc, mai ales în primele luni de viață ale acestuia. Chiar dacă este vorba despre o vizită la spital pentru a trata o problemă de sănătate sau un simplu control de rutină, emoțiile sunt la fel de mari pentru părinți, lucru pe care l-a experimentat și Alessandra Stoicescu atunci când a ajuns la spital cu fetița ei, la o lună după ce a născut.

La sfârșitul lunii iulie, Alessandra Stoicescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Sara Maria. Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 43 de ani, iar de când micuța ei s-a născut, toată atenția vedetei tv este îndreptată asupra ei.

Alessandra Stoicescu, la spital cu fetița: “Părinții, terminați de emoții…”

La o lună după ce a născut, Alessandra Stoicescu a ajuns la spital cu fetița ei și a lui Sergiu Constantinescu. Jurnalista a făcut anunțul pe contul de instagram, liniștindu-și astfel fanii, explicând că micuța nu are probleme de sănătate, ci a fost vorba doar despre un control de rutină care a presupus realizarea mai multor ecografii obligatorii.

Alături de mesajul pe care l-a scris pe instagram, Alessandra Stoicescu a postat mai multe fotografii alături de micuța Sara Maria, mărturisind că atât ea, cât și soțul ei au fost extrem de emoționați în momentul în care au mers la spital cu cea mică.

“Totul este perfect! Am făcut ecografiile de cord, șold și transfontanelar, obligatorii la o lună după naștere! Copilul a dormit, medicii au fost grijulii și iubitori! Părinții, terminați de emoții.”, a scris Alessandra Stoicescu pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alessandra Stoicescu.

Foto: facebook

Citește și:

Fuego, la un pas de moarte. Uite ce a pățit îndrăgitul cântăreț: A fost acum o lună şi ceva…'

Cum arată singura femeie care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu? A scos-o din cinematografie: „Mă ura. Pur şi simplu, eram …'

E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete