Alessandra Stoicescu a revenit la Observator după o absență de câteva zile. De ce a lipsit de la Antena 1

Alessandra Stoicescu a lipsit de la pupitrul Observator pentru un eveniment familial transformat în tradiție. La Antena 1, vedetei i-a ținut locul colegul ei Marius Pancu.

Soțul prezentatoarei a împlinit 50 de ani, anul acesta, și întreaga familie a sărbătorit într-un cadru de vis, în Maldive, așa cum se întâmplă de mai mulți ani.

„A fost o minunată încărcare de emoții, frumos și iubire în familie, o vacanță în care l-am sărbătorit pe Sergiu de ziua lui, într-un paradis în jurul nostru, dar mai ales în suflet. A fost ce aveam nevoie pentru o perioadă foarte plină.', spune vedeta.

alessandra-stoicescu-vacanta-maldive-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Ne vom vedea zilnic'

Este o perioadă plină de proiectele speciale pentru Alessandra Stoicescu și Observator. „De azi ne revedem la Observator, la ora 19.00. Iar peste o săptămână, vă invit să fiți alături de noi în minivacanța de ziua națională, la edițiile speciale pregătite. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei, schimbăm vieți, împreună, prin platforma «Ajut eu!».

Vă rog să spuneți «Ajut eu!» în fiecare zi, să intrați chiar acum pe ajuteu.ro și să schimbați o viață. Ne vom vedea zilnic, în luna decembrie, și la prânz, înaintea Observator, pentru a transforma visurile în realitate. Și pe 1 Decembrie, de ziua națională, la Observator, vedeți ce înseamnă «România mea!» pentru unii dintre cei mai cunoscuți români.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete